Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Uncategorized Komentarji: 0

Zaradi večjega zanimanja ponovno razpisujemo prijave na 12-tedenski spletni program, v katerem raziskujemo najpogostejše težave sodobnega človeka. 

Celostna skrb za telo je ključna za dolgoročno zdravje in vključuje poznavanje in razumevanje, kako telo deluje. Le na ta način bomo lahko prepoznali prave vzroke pogostih tegob, bolečin, slabega počutja, neravnovesij in raznih drugih stanj, ki nas v tem sodobnem in izzivov polnem času, pestijo. Količina stresa v okolici se neprestano spreminja in od našega lastnega dojemanja in večplastnega počutja je odvisno, kako se bomo na nek stresni dogodek tudi odzvali.

Že več kot 15 let se z našimi vsebinami trudimo, raziskujemo, odkrivamo in vas učimo, kako vzpostaviti ravnovesje. Telo je ves čas v spreminjanju, naša naloga pa je, da ga po tej poti z razumevanjem podpremo. Zato smo ustvarili 12 tedenski spletni program TRANSFORMACIJA MISLI, TELESA IN DUHA, kjer se bodo prepletale zanimive teoretične vsebine z lastnimi gibalnimi izkušnjami. To je čudovita priložnost, s katero lahko prisluhnemo modrostim svojega telesa. V teh časih je ključnega pomena si znati pomagati. Naše znanje, izkušnje in strokovnost so zadosti velike in široke, da vam na tem področju z veseljem pomagamo.

Cilj spletnega programa Transformacijja misli, telesa in duha

Pri načrtovanju programa nam je bilo pomembno zajeti informacije, ki bodo s pomočjo razumljivega prepletanja teorije in prakse, pripomogle pri reševanju različnih sodobnih težav. Pri cilju smo tudi sledili naši želji, da so vsebine podano preprosto, v vaš osebni arhiv pa boste lahko shranili vse najbolj pomembne pridobljene informacije. Tako boste lahko do rešitev in osvojenega znanja dostopali v vsakem trenutku, ga obnavljali in dograjevali.

V nadaljevanju vam predstavljamo vsebinski in terminski načrt našega 12-tedenskega spletnega programa, znotraj 12ih tednov pa se lahko odločite med tremi cenovnimi paketi.

Vsebinska in terminska opredelitev 12-tedenskega spletnega programa

V celoten program smo vključili:

 • 12 zanimivih teoretičnih tem v trajanju 60 minut/srečanje (začetek torek, 2.3.2021 ob 17.30 in nato vsak torek zaporednih 12 tednov)
 • 12 praktičnih 45 minutnih vadbenih enot, kjer bomo podprli osvojeno teorijo v praksi (prvo srečanje sreda,3.3.2021 ob 19.00 in nato vsako sredo zaporednih 12 tednov)
 • 4 webinarje za še bolj poglobljeno razumevanje (vsak po 3 ure)
 • 3 srečanja, na katerih bomo odgovarjali na vaša vprašanja (max 60  minut na termin po vadbi)

Transformacija misli, telesa in duha

Čas: 12 tednov
Vaditelj: Tavčar Barbara
Kraj: PBS Center Kranj

Program je zelo bogat. Vidim, da je vloženega veliko truda in energije. Informacij je res veliko. Niti se ne trudim, da bi si vse zapomnila:), poskušam pa identificirati koncepte, ki bi mi bili lahko koristni. Žal se ne morem vedno udeležiti vseh dogodkov, ampak super, da jih snemate in jih lahko pogledam, ko utegnem. (Monika)

Pomemebno nam je, da podano vsebino razumete ter da praktični del programa izvedete čim bolj pravilno, zato bodo vse te spletne vsebine podane v živo. Še več. Nekatere posnetke bomo naložili na našo zaprto facebook skupino, kjer jih ne bomo brisali, zato vam bodo ves čas dostopne. V sam program smo vključili tudi podporo z zvočno terapijo, teoretični in praktični izročki pa bodo pripomogli, da boste osvojeno lahko takoj vključili v vašo vsakodnevno prakso.

Gibanje je naše največje bogastvo in zdravilo, zato ne zamudite priložnosti in se nam priključite. Cena celotnega paketa, torej vseh vsebin, znaša le 102,00 EUR oziroma 3,30/prispevek

2.3.21 – Uvodno srečanje + kaj imata skupnega čuječnost ter gibanje5.3.21 Webinar: SRCE – na kaj vpliva in kaj vse vpliva nanj
9.3.21 – Dvigni vitalnost oziroma kako izkoristiti tehnologijo za obnovo org.
16.3.21 – Stabilnost notranje enote – preventivni ključ pri bolečini17.3.21 Q&A po vadbi, 1 srečanje
23.3.21 – Mednično dno – miti in resnice26.3.21 Webinar: Zdravje MEDENIČNEGA DNA in njegova povezanost s telesom
30.3.21 – Ko je organ v neravnovesju zaboli telo
6.4..21 – Pretegovanje, ključ za razbremenitev
13.4.21 – Respiratorni infekti – kako jih preprečiti16.4.21 Webinar: Vse o BOLEČINI
20.4.21 – Vloga nevrološkega sisitema pri borbi z infekti21.4.21 Q&A po vadbi, 2 srečanje
27.4.21 – Nervus vagus – pomemben živec za procese samozdravljenja
4.5.21 – Hormoni in stres – miti in resnice
11.5.21 – Nizek in visok krvni tlak – vloga gibanja14.5.21 Webinar: SPANJE in njegov vpliv na zdravje
18.5.21 – Zaključno srečanje + transformacija misli, telesa in duha12.5.21 Q&A po vadbi, 3 srečanje
Vsako torkovo teoretično spletno predavanje 60 minutPetkovi webinarji 180 minut, sredini Q&A max 60 min

12 tedenski program TRANSFORMACIJA MISLI, TELESA IN DUHA je vsekakor pravi odgovor za tebe, če želiš:

 • spremeniti svoj pogled in odnos do telesa
 • spoznati načine, kako uravnovesiti telo na več aspektih njegovega delovanja
 • prepoznati sporočila telesa, zmanjšati ali odpraviti bolečine
 • urediti svoje slabe spalne in gibalne navade na razumljiv, naraven in dolgoročen način
 • želiš pridobiti preventivne nasvete, preprečiti poškodbe in vzpodbuditi obnovo organizma ter tako zaustaviti degenerativne procese
 • pri svojem napredku podporo in motivacijo zaprte skupine ob vodenju strokovne ekipe,
 • želiš uravnovesiti hormonski sistem, kontrolirati svoj stresni odziv, zmanjšati napetost,….

Ta program me je kar sam “poklical” – sem namreč v zdnjih mesecih iskala nekaj, kar bi me naučilo pravilno dihati in se s tem pravilno držati, sedeti in hoditi v hribe. Slišala sem, da se s pravilno tehniko dihanja lahko naučim, da bo moj dih bolj poglobljen in naraven. Kako pommebno je pravilno dihanje mi je bilo že jasno (sem že hodila na body tehniko), imela sem kar nekaj znanja na to temo, ampak … sedaj se mi je odprl cel nov svet. Sedaj razumem kako je vse povezano med sabo, kako je pomembno, da damo dovolj kisika vsem organom, da se znamo slišati in sami pomagati. Jaz osebno vidim zelo veliko spremembo (op.p. – po 4 tednih programa) – od bolj kvalitetnega spanja, bolečine v hrbtu in nogah so izginile, po jutranjih vajah imam veliko več energije in koncentracije, po vajah za čuječnost sem bolj umirjena tako na fizični kot energijski ravni. Ker imam tempo življenja zelo aktiven mi je zelo všeč, da si lahko stvari pogledam za nazaj. In seveda nenazadnje – če mi kaj ni najbolj jasno lahko tudi vprašam in vedno dobim pomoč (in to z nasmehom in pozitivno energijo). Hvala ekipa. (Anita)

Zate smo skrbno pripravili tri pakete:

PAKET 1 vsebuje:

 • 12 teoretičnih srečanj, 12 vadb, 4 webinarji, 3 srečanja Q&A
 • izbrana Sonic Pill zvočna terapija za domov
 • pripravljena tiskana publikacija (izročki predavanj in vaj)
 • vstop v zaprto facebook skupino PBSova zakladnica zdravega življenja za za 6 mesecev od datuma prijave na seminar. V zaprti skupini bodo objavljeni webinarji ter Q&A srečanja, tako da lahko do teh vsebin dostopaš ves čas
 • 15-minutni aktivni odmor na delovnem mestu, ki se izvaja od pon-petka vsakič ob 11.15 uri (posnetek prejmeš na e-naslov) za čas trajanja programa

Cena za skupno 31 srečanj ter več kot 40 ur vsebin = 102,00 EUR (3,30EUR/prispevek) oziroma 2 obroka po  69,00 EUR (4,45EUR/prispevek)

PAKET 2 vsebuje:

 • 12 teoretičnih srečanj, 12 vadb, 4 webinarji, 3 srečanja Q&A
 • pripravljena tiskana publikacija (izročki predavanj in vaj)
 • vstop v zaprto facebook skupino PBSova zakladnica zdravega življenja za čas trajanja programa (12 tednov), kjer bodo objavljeni webinarji ter Q&A srečanja, tako da lahko do teh vsebin dostopaš ves čas

Cena= 93,00 EUR oziroma 2 obroka po 62,00 EUR

PAKET 3 vsebuje:

 • 12 teoretičnih srečanj, 12 vadb,
 • pripravljena tiskana publikacija (izročki predavanj in vaj)

Cena = 84,00 EUR oziroma 2 obroka po 54,00 EUR

Nauči se poslušati in slišati svoje telo ter z razumevanjem pristopati do vseh njegovih potreb. Za transformacijo tvojih misli, telesa in duha se vsi odgovori in rešitve skrivajo v tvojem lastnem telesu. Le odkriti jih je potrebno, vzpodbuditi in ves čas negovati.

Transformacija misli, telesa in duha

Čas: 12 tednov
Vaditelj: Tavčar Barbara
Kraj: PBS Center Kranj

Glede na to, kaj vse program nudi, je poceni in sem si ga lahko privoščila. Zaradi zdravstvenih težav (sladkorna, ščitnica, debelost), trenutno nisem sposobna zelo aktivne vadbe. Upam, da bom prebudila svoje telo z usmerjenimi vadbami, ki smo jih deležni. Z dihanjem sem že odpravila bolečino v križu. Program je odličen. Zdaj, ko govorimo o vagusu, imam občutek, da se mi ob njegovi stimulaciji slabost zmanjša. Videla sem že večkrat, da ni povezana z nivojem sladkorja v krvi. Več odgovorov o svojem zdravju sem dobila v teh petih tednih od Vas, kot od zdravnikov. Menim, da vsak lahko najde kakšno rešitev v poslušanju webinarjev in vadb. Le tako naprej. Jaz sem zadovoljna! (Darija)

Se vidimo!

 

 

 

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja