Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Novica Komentarji: 0

Redna telesna aktivnost, usmerjena v realno postavljeni cilj ter prilagojena tvojim trenutnim sposobnostim, je odlična naložba za krepitev zdravja. Nima le fizičnih učinkov, temveč tudi psihološke, saj izboljšuje razpoloženje, dviga samopodobo in med drugim, vpliva tudi na kakovost spanca.

Nizozemska raziskava, v katero je bilo vključenih 8000 ljudi, starih med 16 in 65 let, je potrdila, da so ljudje, ki redno telovadijo, bolj zadovoljni s svojim življenjem in tudi bolj srečni od tistih, ki ne telovadijo redno. Je to zadosten razlog, da z vadbo v toplejših mesecih ne prekineš oziroma se odločiš za nov začetek?

Vadba ima v vseh letnih časih zagotovo veliko pozitivnih učinkov, ki se ob upoštevanju prilagojenosti tvojim sposobnostim, željam, ciljem in celo dnevni formi, le še seštevajo.

Zate smo pripravili nekaj aktivnosti na prostem, ki jih bomo v naslednjih mesecih le še stopnjevali in nadgrajevali, prav tako pa tudi nekaj ugodnosti, ki jih lahko izkoristiš v mesecu aprilu. 

SKUPINSKI TRENINGI BODY TEHNIKE NA PROSTEM

Stik z naravo potrebujemo vsi in pomlad je tisti letni čas, ko narava s svojim prebujanjem na vsakem koraku vabi v svojo družbo :). Poleg poletnega body SUP programa, te tokrat vabimo, da se nam pridružiš na rednih skupinskih treningih, ki jih bomo organizirali v bližini našega centra (Brdo pri Kranju). 60-minutni raznoliki treningi s poudarkom na pravilni telesni drži, kondicijski komponenti ter z zaključnim sproščujočim ritualom, bodo za začetek organizirani v popoldanskem času od ponedeljka do četrtka ob 18.15 uri.
Te zanima? Oddaj svoje povpraševanje s klikom na spodnji obrazec ter pripiši, kateri termin(i) ti najbolj odgovarja(jo). Z vadbo na prostem začnemo v drugi polovici aprila oziroma takoj, ko se skupina minimalno 5 vadečih formira.
  •  4 obiski (4×60 minut) = 39,00 EUR
  • 8 obiskov (8×60 minut) = 57,00 EUR

Karta velja od prvega obiska 4 zaporedne tedne, število obiskov v tednu ni omejeno. V primeru slabega vremena, se trening izvede v prostorih našega centra.

VADBA NA PROSTEM

Čas: 60 minut
Vaditelj: Barbara Tavčar z ekipo
Kraj: PBS Center Kranj

Z IZBRANIM PAKETOM VADB DO BREZPLAČNE E-ZLOŽENKE

V primeru nakupa paketa 20 obiskov, z veljavnostjo 3 mesecev od dneva nakupa, brezplačno prejmeš tudi e-zloženko “3 najpogostejše napake pri izvedbi trebušnjakov”. Nepravilni trening trebušnjakov dolgoročno škoduje tvoji hrbtenici. Nasveti v e-zloženki ti bodo pomagali k bolj pravilni izvedbi trebušnjakov, saj so v njej opisane tri najbolj pogoste napake, ki se jih verjetno niti ne zavedaš. Povzročijo niz mišičnih kompenzacij, ki pripeljejo do bolečin v hrbtenici ali drugega neželjenega stanja v tem predelu. V e-zloženko smo poleg podrobnega opisa treh napak, vključili njihove korekcije ter dodali mesečni plan za trening doma.

Vse kar moraš storiti je, da se odločiš za enega izmed treh naslednjih paketov in e-zloženka bo tvoja:

  • paket 20 obiskov individualnih treningov body tehnike = 620,00 EUR
  • paket 20 obiskov polindividualnih treningov body tehnike = 230,00 EUR
  • paket 20 obiskov skupinskih treningov body tehnnike = 148,00 EUR

Paket velja od prvega koriščenega obiska zaporednih 12 tednov, število obiskov v tednu ni omejeno.

AKCIJA PAKETA 20 obiskov

Čas: do 30.4.2019
Vaditelj: Barbara Tavčar z ekipo
Kraj: PBS Center Kranj

BREZPLAČNI APRILSKI CLUBBING – BODY TRACKING

Želiš ozavestiti, kako se tvoje telo med hojo giba in se podučiti o pravilni hoji? Potem bo brezplačna, uvodna delavnica “Body tracking” prava odločitev. Na delavnici ti bo master body inštuktorica Barbara Tavčar predstavila način, ki pomaga ozavestiti in detektirati procese, ki se dogajajo v telesu med hojo in pokazala vaje, ki se izvajajo pred ter za čas hoje.

Vabimo te, da se tudi v mesecu aprilu pridružiš naši brezplačni delavnici.

Delavnica se bo izvedla v četrtek, 18.4.2019 s pričetkom ob 18.00 uri. Na brezplačni delavnici je število mest omejeno, prvi korak k rezervaciji mesta pa je klik na spodnjo prijavnico.

BREZPLAČNI CLUBBING - BODY TRACKING

Čas: 18.4.2019 ob 18.00
Vaditelj: Barbara Tavčar, master body inštruktorica
Kraj: PBS Center Kranj

Telovadba izboljšuje sposobnost uravnavanja stresa, izboljšuje razpoloženje, dviga samozavest, izboljša spanec – v kolikor pa združiš naravo, prilagodljivost body tehnike ter strokovno in srčno ekipo body inštruktorjev, pa je dobro počutje zagotovljeno. Pridruži se nam:)

 

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja