Želimo si, da bi bil tudi skozi vaš pogled naš center osebni prostor, kjer vadba postane užitek. Zato smo na tem mestu zbrali vse pomembne informacije vezane na organizacijo terminov vadb, koriščenje in plačevanje obiskov in podobno.

POMEMBNI KONTAKTI

040 390 141 – mobilna številka PBS recepcije (za prijavo/odjavo ter vse informacije, vezane na treninge in dogodke našega centra)

040 784 131 – mobilna številka Barbare Tavčar (za morebitna strokovna vprašanja)

info@bodytehnika.si – enako kot mobilna številka PBS recepcije

barbara@bodytehnika.si – enako kot številka Barbare Tavčar

PRVI OBISK ter UVAJANJE

Če naših programov še niste preizkusili (torej vas tudi nimamo v naši bazi podatkov), je obvezen prvi posvet. 

Glede na problematiko vas bodo na naši recepciji usmerili na posvet k master body inštruktorici Barbari Tavčar ali pripravniku za master body inštruktorja, Žigu Miščeviču. Na prvem posvetu se boste spoznali z nami, nam predstavili vašo problematiko ter željene cilje, mi pa bomo na osnovi pogovora, testiranj in ostalih predloženih ocen stanja, poskušali odkriti vzrok vašim težavam in za vas tudi sestaviti program vadbe. Na podlagi prvega posveta, vam bomo priporočili nadaljnji pristop k vadbi ter sestavili ustrezen program. Po zaključenem prvem posvetu vas bomo povabili k izpolnitvi vpisnega lista in predstavili vse ostale možnosti vadb in ugodnosti.

Prvi posvet je plačljiv, nanj pa se je potrebno prijaviti. Prijavo opravite direktno v prostorih našega studia, preko mobilne številke 040 390 141, e-pošte info@bodytehnika.si ali preko spletnega kontaktnega obrazca.

SPLOŠNO O NAŠIH VADBENIH PROGRAMIH

REZERVACIJE

Po predhodni rezervaciji si izberete željeni termin skupinske, semiindividualne ali individualne vadbe. Rezervacijo lahko opravite osebno na recepciji studia, po telefonu ali elektronski pošti.

Vse vadbe lahko rezervirate tolikokrat, kolikor imate zakupljenih obiskov (mesečna karta, trimesečna karta, letna karta ter različnih paketi individualnih kart).

Vse storitve so plačljive v naprej, karta prične veljati s prvim obiskom in ni vezana na koledarski mesec. Kupljena karta ter veljavna letna vpisnina pa sta tudi pogoj, da koristite ugodnost rezervacij ter ostalih akcij, ki so vezane na aktivno članstvo.

ODJAVE

Vse karte so časovno omejene, njihova veljavnost prične veljati s prvim obiskom (primer: v mesečni karti za en obisk tedensko prejmete 4 obiske, ki veljajo 4 zaporedne tedne od prvega obiska). V primeru, da se na rezervirani termin ne morete odzvati, ga lahko brezplačno odjavite do 24 ur pred vadbo. V tem primeru vam veljavnost karte za odjavljeni obisk podaljšamo.

Odjava od vadbe v manj kot 24 urah pred začetkom, brezplačno ni več mogoča. S pozno odjavo se vam obisk avtomatsko odšteje od zakupljene karte in šteje kot “manjkajoča prisotnost”. Vam pa v tem primeru ponudimo možnost, da v roku 30 dni od zamujenega termina vadbe, termin nadoknadite izven vašega rednega termina vadbe, ob predhodni rezervaciji ter veljavni karti. Obvezno recepciji sporočite, da v tem primeru nadomeščate zaostali obisk, da bi vam pravilno obračunali obiske v zakupljeni karti. Tovrstni obisk lahko rezervirate le za termin v tekočem tednu.

Že podaljšanih obiskov ni mogoče ponovno podaljševati, kljub morebitni pravočasni odjavi od termina vadbe.

Vse odsotnosti obvezno sporočate na e-naslov info@bodytehnika.si ali s sms sporočilom na info številko (v tem primeru zabeležen čas posredovanja e pošte ali sporočila, morebitno slabo voljo ob zaznambi obiskov, zmanjša na minimum :))

ČAKALNA VRSTA

Kadar so mesta za posamezno uro skupinske ali semiindividualne vadbe zasedena, se je možno prijaviti v čakalno vrsto. Rezervacijo za čakalno vrsto uredite osebno na recepciji studia ali pa preko ostalih kontaktnih možnosti (mobitel, e-sporočila). Sporočilo za rezervirano mesto prejmete preko smsa ali e-sporočila, prav tako pa vas bomo o sprostitvi mesta obvestili takoj, ko se mesto v željenem terminu sprosti.

V kolikor sprejmete rezervacijo tovrstnega termina in se vadbe ne udeležite, se vam obisk šteje od karte kot “manjkajoča odsotnost”.

NAKUP ter VELJAVNOST KART

Storitev lahko kupite na recepciji studia, kjer je možno gotovinsko plačilo ali plačilo s karticami. Vse cene, razen če ni drugače opredeljeno, vsebujejo DDV. Plačilo je možno tudi preko spletne banke, na podlagi predhodno poslanega računa. V izjemnih, v naprej določenih primerih, se račun izda naknadno, po prejemu plačila na TRR račun našega podjetja.

Vsaka karta ima omejeno časovno obdobje veljavnosti zato lahko kupujete mesečne (veljavnost karte 4 zaporedne tedne), 3-mesečne (veljavnost karte 12 tednov) ter letne karte (veljavnost karte eno leto). Po preteku veljavnosti karte neporabljene ure propadejo.

Neizko­riščene ure v studiu lahko porabite po preteku veljavnosti izključno z zdravniškim opravičilom.

Zaželeno je, da nam odsotnost vedno javite vnaprej, s čimer karto zamrznemo za dogovorjeno obdobje (največ dva tedna od preteka veljavnosti karte, ne glede na razlog). V primeru, da odsotnost napoveste, vendar jo časovno ne definirate, odsotnost velja 2 tedna. Po preteku tega obdobja, se obiski pričnejo zopet odstevati. Kupljena karta ni ­prenosljiva na druge osebe (razen letne karte). Vračilo denarja v nobenem primeru ni mogoče. Bolj podroben opis veljavnosti kart in njihovega podaljšanja sledi spodaj:

  • vse mesečne karte s 4 obiski  = obisk najmanj enkrat tedensko ter mesečne karte z 8 obiski  = obisk najmanj dvakrat tedensko – veljavnost 4 zaporedne tedne od datuma prvega obiska z možnostjo podaljšanja za en teden*
  • vse trimesečne karte z 12 obiski  = obisk najmanj enkrat tedensko ter trimesečne karte 24 obiski = obisk najmanj dvakrat tedensko – veljavnost 12 zaporednih tednov od datuma prvega obiska z možnostjo podaljšanja za 3 tedne*
  • letne karte z 80 obiski = veljavnost velja 12 zaporednih mesecev od dneva prvega obiska, podaljšanje karte ni možno*

*pogoji podaljšanja so opisani zgoraj

IZREDNE RAZMERE

V primeru kakršnihkoli izrednih razmer, kjer je ogroženo delovanja centra (npr. zaprtje centra) se karte za obdobje zaprtosti avtomatično podaljšajo, razen v primerih, ko ponudbnik storitev ponudi vsaj eno alternativno obliko sodelovanja. Pod alternativne oblike sodelovanja se štejejo on-line vadbe, individualni posnetki vaj, menjava vrednosti karte za drugo možno storitev v ponudbi in podobno. V tem primeru se vsaka kupljena karta lahko podaljša le v okviru določenih splošnih pravil podaljševanja (opisano v segmentu “nakup in podaljševanje”)

SPLOŠNO O PRAVILIH NAŠEGA PBS CENTRA

Letna vpisnina se obračuna vsakemu vadečemu enkrat letno in velja za obdobje september – september, ne glede na datum plačila.

V naših prostorih ločujemo odpadke, zato vas prosimo, da vse odpadke odložite v ustrezne koše.

Vsi pripomočki, blazine ter naprave so vam, v času vašega treninga, na razpolago. Po uporabi vas vljudno prosimo, da kot vesten gospodar, uporabljeno očistite z vlažilnimi robčki (na razpolago na ustreznih mestih v studiu) ali drugimi ustreznimi sredstvi. Za dodatno zaščito pri vadbi na blazinah uporabite večjo brisačo.

Zaradi zagotavljanja večje varnosti in preprečevanja okužb (predvsem vezano na COVID – 19) vas prosimo, da upoštevate priporočila NIJZ:

  • vstop v prostor in gibanje po recepciji ter garderobah je dovoljen le z masko ali drugo obrazno zaščito,
  • pogosto si umivajte ter razkužujte roke,
  • na naključno izbrane dneve si pridružujemo možnost merjenja telesne temperature,
  • na vadbo hodite zdravi in brez vidne okužbe dihalnih poti.

PRAVILA ZAPRTE FACEBOOK SKUPINE “PBSova zakladnica zdravega življenja”

Skupina je zaprtega tipa, članstvo v njej plačljivo. Ko potrdimo pridružitev, imate takoj dostop do vseh objavljenih vsebin, v trenutku ko se odločite za prekinitev naročnine, pa se dostop ukine.

Spodbujamo vaša vprašanja. Če imaš katerokoli vprašanje, ki se nanaša na gibanje, zdravje ali dobro počutje, z njim nikar ne odlašaj.

Samopromocija, neželene vsebine in nerelevantne povezave niso dovoljeni. Tudi deljenje vsebin drugih avtorjev brez njihovega dovoljenja ni dovoljeno. Vsa vsebina, ki se objavlja in deli znotraj skupine, tu tudi ostane. Kakršnokoli deljenje vsebin drugje, brez dovoljenja avtorjev ni dovoljeno in bo ustrezno obravnavano. Na vsako takšno kršitev se bomo odzvali z opozorilom ter v primeru nadaljnega neupoštevanja z izklučitvijo iz skupine (preostanka veljavne članarine v tem primeru ne vračamo)

Komunikacija v skupini naj bo spoštljiva. Kakršno koli ustrahovanje, spodbujanje nasilja in sovražni govor niso dovoljeni in so lahko razlog za takojšnjo izključitev.

Plačilni pogoji

Članstvo v skupini je plačljivo. Cilj skupine je ponuditi vsebine, ki bodo s prepletanjem teorije in prakse dale odgovor na vaša najpogostejša vprašanja. Prvo plačilo za vstop v skupino znaša 38,00 EUR (kar predstavlja ceno enega spletnega webinarja), s plačilom omogočimo vstop za prvi mesec. Nato se zaračunava mesečna članarina v višini 18,00 EUR.  V primeru enkratnega plačila, vam dostop za 12 mesecev omogočimo za 180,00 EUR. Na podlagi vašega vprašanja, vam bomo izdali račun in uredili veljavnost članarine.

Veljavnost članarine traja od dneva plačila in istočasne potrditve dostopa v skupino celoten mesec oziroma leto. (Primer: plačilo in dostop v skupino 3.01.2021, članarina mesečna, veljavnost do 2.2.2021)

V primeru kršitev zgoraj napisanih pravil si skrbnik pridržuje pravico izključitve iz skupine brez povrnitve neizkoriščenega dela plačane članarine.