Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Delavnica, Dogodek, Novica Komentarji: 0

V času karantene in drugih omejitev, ki smo jih deležni v zadnjih mesecih, smo dodobra zamajali občutek lastne neodvisnosti. Omejitev smo deležni tudi v trenutkih, ki jih namenjamo sprostitvi, športu in rekreaciji – nosimo maske, neprestano razkužujemo roke in prostore in se izogibamo pretirani socializaciji..

V svetu je vse bolj prisoten trend digitalizacije. Kljub temu, da je poslovanje fitness industrije drastično padlo (časopis Forbes) in v prvih šestih mesecih tega leta beleži več kot 7 milijard dolarjev izgube (Health and Sport Club Association), se ljudje nismo prenehali ukvarjati s športom in telovadbo. Le prilagodili smo se. Še več se rekreiramo na prostem, drastično so je povečala prodaja hišnih naprav in rekvizitov (npr. sobna kolesa…),a tudi vse bolj so nam zanimive vsebine, dostopne na spletu. Po dostopnih podatkih je uporaba spletnih vadbenih vsebin v svetu v enem letu poskočila iz malo več kot 10% na več kot 80%.

Ta novi trend nekateri pozdravljajo, nekatere straši. A ključno je, da se tudi v teh novih okoliščinah naučimo ostati v ravnovesju. Znanje je naš najmočnejši adut in vabimo vas, da se tudi v letošnjem letu udeležite različnih delavnic, predavanj, druženj in se tako naslonite na naše znanje.

Tudi v letošnjem letu enkrat mesečno organiziramo brezplačno druženje, tokrat ga bomo v stilu svetovnega trenda izvedli na spletu. 

Spletni trening-učinkovit partner pri vašem napredku smo poimenovali prvo letošnjo brezplačno delavnico, kjer vam bomo v kratki teoriji pojasnili, da ima spletni trening v živo marsikateri pozitivni učinek. Odgovorili vam bomo na vprašanja, zakaj je nekomu tovrstni trening včasih celo težji ter kako komunikacija med vadečim in inštruktorjem doprinese k vrhunskemu rezultatu. V zadnjem času smo pridobili veliko spletnih izkušenj tako z individualnimi treningi, skupinskimi treningi, naučili smo vas samomasaže, odpravili bolečino v križu in zakrčenost v vratu, vas stestirali … Na spletne treninge ste se nam vključevali tako iz udobja domače dnevne sobe, pisarne, oglasili ste se nam s počitnikovanja, telovadili ste celo na vaši priljubljeni plaži. Nekaterim je spletni trening postal tako všeč, da ste ga popolnoma nadomestili z vadbo v dvorani!

Ste pripravljeni našo spletno skupno druženje?

Potem vas vabimo, da se nam pridružite v sredo, 23.9.2020 ob 18.00 uri, na dan slovenskega praznika športa.

Kaj potrebujete?

Srečanje bo potekalo izključno preko spleta, kjer bomo uporabili zoom aplikacijo. Potrebujete dobro internetno povezavo ter prbiližno 60 minut časa zase.

Po tem, ko vam bomo v uvodu pojasnili, katere so prednosti tovrstnega treninga, bomo nadaljevali s približno 3o minutnim treningom za boljše počutje. Vabljeni vsi – tisti, ki nas že poznate, se naših vadb udeležujete ter tudi tisti, ki bi se s tovrstnim trenigom srečali prvič.

S klikom na spodnjo prijavo, si boste rezervirali spletno mesto, mi pa vam bomo posredovali vse podrobnosti za samo prijavo. Se vidimo on-line!

Brezplačna delavnica Spletni trenig-učinkovit partner pri vašem napredku

Čas: 60 min
Vaditelj: Barbara Tavčar, master body inštruktor
Kraj: ON LINE

 

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja