Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Dogodek, Novica Komentarji: 0

V času karantene in drugih omejitev, ki smo jih deležni v zadnjih mesecih, smo dodobra zamajali občutek lastne neodvisnosti. Omejitev smo deležni tudi v trenutkih, ki jih namenjamo sprostitvi, športu in rekreaciji – nosimo maske, neprestano razkužujemo roke in prostore in se izogibamo pretirani socializaciji..

V svetu je vse bolj prisoten trend digitalizacije. Kljub temu, da je poslovanje fitness industrije drastično padlo (časopis Forbes) in v prvih šestih mesecih tega leta beleži več kot 7 milijard dolarjev izgube (Health and Sport Club Association), se ljudje nismo prenehali ukvarjati s športom in telovadbo. Le prilagodili smo se. Še več se rekreiramo na prostem, drastično so je povečala prodaja hišnih naprav in rekvizitov (npr. sobna kolesa…),a tudi vse bolj so nam zanimive vsebine, dostopne na spletu. Po dostopnih podatkih je uporaba spletnih vadbenih vsebin v svetu v enem letu poskočila iz malo več kot 10% na več kot 80%.

Ta novi trend nekateri pozdravljajo, nekatere straši. A ključno je, da se tudi v teh novih okoliščinah naučimo ostati v ravnovesju. Znanje je naš najmočnejši adut in vabimo vas, da se tudi v letošnjem letu udeležite različnih delavnic, predavanj, druženj in se tako naslonite na naše znanje.

Zate smo pripravili brezplačne termine, na katere se lahko prijaviš in povsem brezplačno telovadiš!

Kdaj?

PETEK 9.10.2020 ob 17:30 uri (Žiga Vrhovec)

Brezplačni spletni trening

Čas: 45 min
Vaditelj: Žiga Vrhovec
Kraj: ON LINE

SOBOTA 10.10.2020 ob 9:00uri (Janja)

Brezplačni spletni trening

Čas: 45 min
Vaditelj: Janja Kepec, dipl.kin.
Kraj: ON LINE

SREDA 14.10.2020 ob 18.00 uri (Barbara)

Brezplačni spletni trening

Čas: 45 min
Vaditelj: Barbara Tavčar, master body inštruktor
Kraj: ON LINE

Ste pripravljeni našo spletno skupno druženje?

Kaj potrebujete?

Srečanje bo potekalo izključno preko spleta, kjer bomo uporabili zoom aplikacijo. Potrebujete dobro internetno povezavo ter prbiližno 60 minut časa zase. Vabljeni vsi – tisti, ki nas že poznate, se naših vadb udeležujete ter tudi tisti, ki bi se s tovrstnim trenigom srečali prvič.

S klikom na prijavo si boste rezervirali spletno mesto v izbranem terminu, mi pa vam bomo posredovali vse podrobnosti za samo prijavo. Se vidimo on-line!

 

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja