Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Delavnica, Program, Seminar Komentarji: 0

Sedem tednov za sedem življenjskih sprememb” je program, kjer s pomočjo delavnic, vadbe in lepotnih tretmajev dosežeš globoke pozitivne spremembe v vseh aspektih svojega življenja –  spremenjen izgled v ogledalu je le ena od njih.

Želiš svoje telo doživljati drugače, povečati vitalnost, izboljšati zdravje,….? Za to so potrebne spremembe na več nivojih tvojega organizma. Prepričani smo, da se tega zavedaš, a ti pogosto za prakso zmanjka časa ali/in volje ter idej kje sploh začeti.

Neinvazivno razstrupljanje na več nivojih

Po vsakoletnem detox programu, s katerim smo te naučili postaviti kakovostne temelje zdravega življenja, te s tokratnim programom vabimo, da svoje telo ozavestiš, izboljšaš telesno držo in že s tem postaviš temelje večje samopodobe in ljubezni do sebe. Telo se bo zagotovo odzvalo na vse spremembe in se preoblikovalo, tvoje počutje bo boljše, občutek v konfekcijski številki pa odličen.

Pogosto ob nezadovoljstvu posežeš po prvi dieti, na katero naletiš med branjem priljubljene revije, po hitrih detoksih, s katerim v treh dneh izločiš vse strupe iz svojega organizma in po možnosti slediš še vadbenemu programu, ki ti obljublja, da bosta tvoja zadnjica in trebuh po parih vajah popolnoma spremenjena. No, vse lepo in prav – vsaka minuta gibanja je dobrodošla, a še zdaleč 3 top vaje poletja ne bodo prinesle najlepše zadnjice in ploskega trebuha. Razni hitri detoxi pa pogosto ne učinkujejo kot bi si želeli, ampak nas prej utrudijo kot vitalizurajo.

Avtorica programa ”Sedem tednov za sedem življenjskih sprememb” je Barbara Tavčar, master body instruktorica. Pravi, da ti program prinaša:

 1. Občutek močnega, lepega in privlačnega telesa, notranje zadovoljstvo in seksipil
 2. Nove osvojene navade telesne drže in gibanja telesa v prostoru
 3. Naravno in neinvazivno razstrupljanje organizma na vseh nivojih (energijskem, organskem in fizičnem) ter spremembo prehranskih navad
 4. Funkcionalno ter čvrsto muskulaturo
 5. Pospešitev metabolizma in zmanjšanje utrujenosti
 6. Spoznanje vitalnih potencialov vseh organskih sistemov
 7. Več smeha in sreče.

Veš katere so tri najpogostejše napake, ko želiš spremeniti svoj videz in izboljšati počutje?

 • Uspeh meriš le s številkami na tehtnici
 • Vidno spremembo pričakuješ takoj in zato pogosto posežeš po invazivnih, hitrih ter instant “rešitvah”, pri tem pa zanemariš počutje svojega telesa
 • Ne upoštevaš, da so trenutni izgled, počutje, telesna drža,… le odraz tvoje notranjosti, stanje hormonalnega sistema, ki prvi komunicira s tvojim energijskim telesom. Iz tega razloga je tvoj doseženi rezultat kratkotrajen, saj se ves čas ubadaš s posledico in ne vzrokom.

Želiš tokrat storiti tako, kot je prav in doseči dolgoročni rezultat? Potem te povabimo, da se vključiš v sedem-tedenski program in to poletje zasiješ. Program ti priporočamo, v kolikor se spopadaš z utrujenostjo, napihnjenostjo, odvečnimi kilogrami, se jutranjega pogleda v ogledalo ne razveseliš, si želiš spremembe, pa ne veš kje začeti,…. Ker pa program vsebuje tudi individualno komponento, se v programu usmerjamo tudi v korekcijo telesne drže ter zmanjšanje mišično-sklepnih bolečin.

Kaj vsebuje program “Sedem tednov za sedem življenjskih sprememb”?

 • Uvodno delavnico s testiranjem v trajanju 2 ur (četrtek 10.5.2018, pričetek ob 18.00 uri), kjer ti bomo predali razumevanje delovanja vseh glavnih detoksikacijskih organov v telesu, podroben 7-tedenski načrt vseh vadbenih enot ter ritualov, ki ti bodo v domačem okolju pomagali obdržati motivacijo na visokem nivoju.
 • 7 skupinskih treningov body tehnike (predvidoma sreda po 18.00 uri , točen termin dogovorimo s celotno skupino), kjer bomo z različnimi tehnikami in zvočno terapijo stimulirali delo detoksikacijskih organov
 • V vsakotedenskem načrtu za delo doma dobiš prehranske usmeritve in priporočila za še bolj poglobljeno delo in s tem tudi hitrejši rezultat. V kolikor se držiš našega načrta, ti motivacija zagotovo ne pade, prav tako pa naj te morebitna utrujenost (ki je velikokrat posledica prehitrih in invazivnih sprememb) ne skrbi.
 • 7 individualnih treningov z inštruktorji PBS centra, kjer bomo še bolj ciljno usmerjeni v individualno problematiko (težave hormonalnega, organskega ali fizičnega neravnovesja)
 • 4x LPG tretmaji s termini po dogovoru ( LPG pripomore k ustvarjanju novega vezivnega tkiva, povečuje lokalno mikrocirkulacijo in limfo, pospešuje metabolizem in izločanje toksinov iz telesa ter s tem izločanje celulita in zmanjšanje maščobnih oblog)
 • Sprehod vitalnosti v trajanju 2 uri (termin določimo na delavnici) je sprehod z dodano vrednostjo. Izkoristili bomo moč narave in potencirali vse detoksikacijske procese in te naučili drobnih trikov, ki bodo še bolj dvignili kakovost tvojega vsakdana. Ti triki so tako enostavni in učinkoviti, da jih zagotovo vključiš v svojo vsakodnevno rutino
 • Body tracking s palicami za nordijsko hojo v trajanju 2 ur (termin določimo na delavnici), za reprogramiranje hoje, samozavestnejši in pravilnejši korak. Hoja je najbolj učinkovito sredstvo za izgubo maščobnih oblog, hoja stimulira možgane, obnavlja hrustanec in dviga bazalni metabolizem vseh organskih sistemov. Ne le to – vzpodbuja kreativnost in pomlajuje. Si želiš še kaj več?

Podrobnejše informacije – kaj moraš še vedeti

Program je kreiran na podlagi več letnih izkušenj s področja telovadbe in poznavanja delovanja človeškega telesa. Zakaj je učinkovit? Ker na tvoje telo gleda celostno, upošteva prepletanje vseh nivojev tvojega organizma in te motivira od začetka do konca ter tako učinkovito pripravi na samostojno delo. Program “Sedem tednov za sedem življenjskih navad” je torej program, pri katerem ni izgovorov, le odločitev in želja po bolj zdravem in srečnem vsakdanu. Si zraven?

 • S programom pričnemo v četrtek 10.5.2018 ob 18.00 uri (delavnica) ter nadaljujemo naslednjih 7 tednov.
 • V 7 tednih (zaključujemo do 22.6.2018) si moraš vzeti čas za 7 individualnih, 7 skupinskih treningov ter dva sprehoda po 2 uri
 • V program bo vključenih maksimalno 8 oseb.
 • Cena programa, ki bo na naraven in neinvaziven način razstrupil tvoje telo, vzpostavil nove zdrave navade, zmanjšal tvojo utrujenost, povečal vitalnost ter poskrbel za pravilnejše gibanje, je 437,00€ (redna cena vseh vključenih storitev znaša 557 eur, vrednost pa je neprecenljiva).
 • Plačilo lahko izvedeš v dveh obrokih.
 • Prijave trajajo do zapolnitve mest.

Klik do spodnje prijavnice te popelje do realizacije prijave, za kakršnekoli dodatne informacije pa smo ti na voljo na e-naslovu info@bodytehnika.si ali mobilni številki 040 390 141 (Tina).

SEDEM TEDNOV ZA SEDEM ŽIVLJENJSKIH SPREMEMB - REZERVACIJA

Vaditelj: Barbara Tavčar z inštruktorji
Kraj: PBS športni center odličnosti, Britof 292, Kranj
Pričetek: 10.05.2018

 

 

 

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja