Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Dogodek, Novica, Program Komentarji: 0

Pridruži se brezplačnemu tedenskemu izzivu, s prav posebnim izzivom 🙂 – doživeti, da zdravje ni merljivo s številko na tehtnici ali centrimetri na metru. Zdravje je stanje, ki ga v nekem danem trenutku živimo in je odvisno od ravnovesja telesa, mentala in duha. In ne skrbi, naš prvi #PBSizziv ti ne bo vzel veliko časa, z malo truda ti prinaša kar nekaj ugodnosti in predvsem odgovor, na katerem področju tvoje telo potrebuje dodatno pozornost.

Body tehnika uči in ozavešča, njena osnovna cilja pa sta zdravje in vitalnost posameznika

PBS-ov program telovadbe predstavlja Body tehniko kot novo, edinstveno filozofijo gibanja, telovadbe. Principi treninga niso usmerjeni zgolj v gibanje, temveč so neposredno povezani z učenjem in ozaveščanjem telesa. Poudarjamo pomembnost poznavanja lastnega telesa v gibanju s pomočjo kakovostne kretnje, ki ni usmerjena v nepotrebno količinsko ponavljanje.

Osnovna cilja sta splošno zdravje in vitalnost posameznika, dosežena s korigiranjem telesne drže, povečanjem energije in ozaveščanjem lepote, ki je v vsakem izmed nas. Poleg edinstvenih vaj, nekatere bodo tudi del našega tedenskega izziva, pozornost usmerjamo tudi na gibanje ob spremljavi zdravstvenih frekvenc – predvsem frekvence 528Hz, ki s svojo vibracijo vpliva na vse celice tvojega telesa.

Želimo si, da ti naš način gibanja prinese čim več, zato bi želeli poudariti, da ima vsak od nas telesno strukturo, zgradbo, ki je edinstvena le tebi. Zato se je pomembno, pred vsako vključitvijo v telesni program, testirati. Na ta način ugotoviš kje začeti, v kakšni formi si in kam usmeriti  pozornost, da dosežeš željeni cilj.

CILJ PRVEGA TEDENSKEGA IZZIVA

Cilj tedenskega izziva je doživeti kretnjo na poglobljen način. Jo dojeti in razumeti ne le kot fizično kretnjo, temveč kot odraz tvojega trenutnega počutja in stanja, v katerem se nahajaš. In rezultat?

  • Boljše počutje,
  • večja sproščenost,
  • občutek, da zmoreš več,
  • spoznanje, na katerem področju potrebuješ dodatno pozornost, več energijje, ….?

Naj bo to tedenski izziv, s prav posebnim izzivom – doživeti, da zdravje ni merljivo s številko na tehtnici ali centrimetri na metru. Zdravje je stanje, ki ga v nekem danem trenutku živimo in je odvisno od ravnovesja telesa, mentala in duha.

PRIJAVA NA #PBSizziv IN PODROBNEJŠE INFORMACIJE

Za vključitev v #PBSizziv potrebujemo tvojo prijavo, ki jo oddaš s pomočjo spodnjega obrazca. Pričnemo v ponedeljek 20.5.2019 ter končamo v nedeljo 26.5.2019, ko v svoj e-nabiralnik prejmeš navodila za zadnji dnevni izziv. Vsak dan te bomo po elektronski pošti povabili, da se ciljno usmeriš v določeno področje – najprej k oceni tvojega trenutnega stanja in počutja, nato ti bomo svetovali kako kar na delovnem mestu lajšati morebitne bolečine in napetosti mišično-sklepnega področja, poudarili pomembnost spanja, vzpodbudili tvoj limfni sistem in se dotaknili vaj za hormonsko ravnovesje….

Obljubimo, da noben izziv ne bo pretežak, a čisto vsaka dnevna naloga ima svoj namen v boljšem počutju in spoznanju, katero je tisto področje, ki mu moraš nameniti večjo pozornost. In kaj je najlepše? Za to ne potrebuješ priti v naš center, vse kar potrebuješ je le vsakodnevni dostop do svoje e-pošte in nekaj minut tvojega dragocenega časa.

Spoznaj body tehniko

Čas: 7 dni po nekaj minut dnevno
Vaditelj: celotna ekipa
Kraj: online

UGODNOSTI za vse udeležence #PBSizzivA

Poleg ogromno koristnih informacij, smo zate pripravili tudi dve e-zloženki (ena vsebuje najpogostejše napake pri izvajanju trebušnjakov ter mesečni plan treninga trebušne regije, druga pa celoten protokol za uravnoteženje hormonskega sistema), ki jih dobiš popolnoma brezplačno.

Tvoj bo tudi poseben sprostitveni protokol, ki ga lahko izvajaš tudi v primeru, da se soočaš z bolečinami mišično-sklepnega področja. Še več – sprostitveni protokol lahko pripomore, da bo tvoja bolečina manjša.

Si za? Oddaj svojo prijavo. Prijave zbiramo do vključno nedelje 19.5.2019, z izzivom pa pričnemo v ponedeljek 20.5.2019.

Spoznaj body tehniko

Čas: 7 dni po nekaj minut dnevno
Vaditelj: celotna ekipa
Kraj: online

Se vidimo!

 

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja