Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Novica Komentarji: 0

PBS center športne odličnosti širi svojo ekipo. Body tehnika  je kineziološka aktivnost, ki v zadnjih dveh desetletjih privlači vse večjo pozornost na področju športa, rekreacije in rehabilitacije. S prvim franšiznim centrom v Sloveniji, smo v Kranju prisotni že več kot 15 let, z letošnjim letom pa odpiramo podružnico tudi v Ljubljani.

S ponudbo individualnih ter skupinskih programov, specifičnih programov za zdravje medeničnega dna, hormonsko ravnovesje, tekaških programov,  posebnih revitalizirajočih spa tretmajev, programov v vodi, kot tudi celostnih programov za zdravje na delovnem mestu, smo zagotovo center, ki se približa vsakemu posamezniku, ne glede na spol, starost, težavo in željeni cilj. Želiš tudi ti skrbeti za svoje dobro počutje, ves čas nadgrajevati svoje znanje ter ga na strokoven, srčen in motiviran način predajati dalje? Potem mogoče iščemo prav tebe:)

Naša misija:
Verjamemo v odličnost in odličnost se začne pri posamezniku. Smo strokovnjaki, ki s pomočjo body tehnike dnevno večamo in izboljšujemo svoje znanje, s katerim doprinesemo našim vadečim in tako skrbimo za njihovo optimalno psihofizično počutje in bolj zdravo življenje. V kolikor si želiš izkušnje pridobivati v pozitivni ekipi, želiš delati v okolju, ki ves čas stremi k osebni rasti ter predvsem na celosten način preko gibanja pogamati drugih, potem te vabimo k prijavi na naš razpis.

Kakšna znanja/izkušnje je potrebno imeti?

  • Srednješolska izobrazba (priporočljivo iz smeri zdravstva ali športa)
  • Izkušnje iz področja gibanja (ples, fitnes, skupinska vadba, pilates,…) so zaželjene
  • Dodatna prednost: opravljeni tečaji s področja masaž, manualnih tehnik ipd.

Kaj pričakujemo?

Body tehnika zaradi svojega pristopa in boljše “komunikacije” med telesom in umom, med drugim doprinese tudi k spremembi posameznikovega razmišljanja in odnosa do lastnega telesa. Vzpodbuditi to spremembo, je odgovornost vsakega odličnega body inštruktorja. Zato od kandidata pričakujemo tudi:

  • osnovne pedagoške sposobnosti,
  • visoko čustveno intiligenco,
  • odličen občutek za odgovornost,
  • disciplina in organiziranost,
  • željo po kostantnem učenju ter
  • 100% Avtentičnost.

Tvoj CV ter morebitna dodatna vprašanja pošlji na: info@bodytehnika.si do 25.1.2020. Življenjepisu priloži tudi kratko pisno ali video obrazložitev, zakaj meniš, da si najboljša izbira za delo v našem centru. O izbiri te bomo obvestili pisno v najkrajšem možnem času, izbrani kandidat pa ima vsekakor po preizkusni dobi možnost tudi dolgoročnega sodelovanja v obliki zaposlitve.

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja