VADBE, WEBINARJI IN DELAVNICE

Naši webinarji  vam bodo dali vpogled v različne teme, ki vam jih bomo predstavili v obliki posnetih delavnic, seminarjev ali predavanj. Vse teme so vedno praktično-teoretične, s čimer želimo doseči tako razumevanje določene problematike, kot tudi praktične rešitve za hitro in učinkovito izboljšanje.

Za več informacij vas prosimo, da nas kontaktirate na e-naslov barbara@bodytehnika.si

  1. Webinar: 22.6.2021 OB 20:00 -21:00  STRES IN ZOBJE

Z nami je zabavno, raznovrstno a tudi zelo učinkovito. Mislite, da so spletni treningi manj kakovostni? Da imate “od vadbe” premalo? Nikakor.

SKUPINSKI TRENINGI

45-minutni kontinuirani treningi, ki potekajo preko zoom aplikacije ter inštruktorju omogočajo nadzor in spremljanje vaše izvedbe, so učinkoviti in usmerjeni v celostno zdravje. Izboljšajte gibljivost, okrepite vaš steber, izboljšajte kondicijo in oblikujte svoje telo. Skupinski trening vam priporočamom, v kolikor se ne spopadate z akutno bolečino in nimate resnih telesnih stanj. V nasprotnem nas prosimo kontaktirajte in se predhodno naročite na spletni posvet ali spletni individualni trening.

Oglejte si spodnji urnik skupinskih terminov vadb in svojo prijavo oddajte preko spletnega kontaktnega obrazca.

PonedeljekTorekSredaČetrtekPetek
07.15-08.0008.30-09.1507.15-08.0008.30-09.1506.30-07.15
09.30-10.1516.00-16.4511.00-11.4517.45-18.3019.30-20.15
19.15-20.0017.30-18.1516.45-17.3017.00-17.45
18.00-18.45

Skupinski ali semi on-line trening (pod sporočilo napiši na kateri program se prijavljaš)

Čas: 45 min
Vaditelj: Barbara, Žiga M., Žiga V., Janja K.
Kraj: on-line

Opomba: v kontaktnem obrazcu v opombo vpišite izbrani termin. Po oddaji obrazca vam bomo posredovali vse potrebne podatke za vključitev.
CENIK:
Enkratni on-line obisk = 10,00 EUR
4 on-line obiski = 33,00 EUR
8 on-line obiskov = 45,00 EUR
Veljavnost kupljenih kart velja od prvega obiska zaporedne 4 tedne oziroma tako, kot je opisano pod splošnimi pogoji. 
.
.
.
SEMIINDIVIDUALNI TRENINGI
Semiindividualni treningi so kvalitetna “nadgradnja” klasičnega skupinskega pristopa. Po uvodnem, ogrevalnem delu, boste v glavnem delu deležni individualnega pristopa. To pomeni, da bo glavni del načrtno usmerjen v vašo individualno problematiko in željeni cilj, pri tem pa bomo upoštevali vaše zmožnosti (tako fizične, kot tudi prostorske). V primerjavi z vadbo v dvorani, smo tudi pri on-line pristopu obdržali vse standarde kakovosti, le da ročne asistence inštruktorja, zamenjajo drugi načini in pristopi.
V samo vadbeno enoto, ki traja 60 minut in vključuje tudi zaključni sprostitveni del, so vključene maksimalno 4 osebe.
Za polindividualni urnik veljajo termini, ki jih najdete na našem rednem klasičnem urniku v dvorani. Vašo rezervacijo pa pošljite preko spodnjega linka, s pripisom izbranega termina.

Semi on-line trening

Čas: 60 min
Vaditelj: Barbara, Žiga M., Žiga V., Janja K.
Kraj: on-line

CENIK:
Enkratni on-line obisk: 17,00 EUR
4-on line obiski: 48,00 EUR
8-on line obiskov: 94,00 EUR
Veljavnost kupljenih kart velja od prvega obiska zaporedne 4 tedne oziroma tako, kot je opisano pod splošnimi pogoji. 

Vabimo vas, da si individualne konzultacije rezervirate v primeru, da želite celovit pogled na vaše telo. Glede na klinično sliko in anamnezo trenutnega stanja boste dobili še malo drugačen vpogled na vaše telo. Vaše telo kaže stanje zdravja, zato bomo na uvodnem on-line posvetu preko drže, gibanja, dihanja in drugih testov poskušali odkriti najpogostejše razloge vaših težav in dati jasne rešitve za izboljšanje splošnega stanja zdravja. Prepričani smo, da boste imeli po on-line posvetu poleg bolj jasne slike tudi motivacijo za delo na sebi. Saj veste – vedno obstaja upanje, pa z njim tudi rešitev.

Spletne konzultacije trajajo 30 minut, izvajata pa jih master body inštuktorica Barbara Tavčar ter pripravnik za master body inštuktorja Žiga Miščevič.

Rezervirajte si svoj termin:

REZERVIRAJ TERMIN PRI BARBARI TAVČAR – info@bodytehnika.si

REZERVIRAJ TERMIN PRI ŽIGU MIŠČEVIČU – info@bodytehnika.si

CENIK:

On-line posvest 30 minut = 20,00 EUR

Individualni on-line treningi predstavljajo 60-minutne treninge z vašim izbranim inštruktorjem, ki se popolnoma prilagodijo vašim željam, ciljem, zmožnostim ter tudi okolju, v katerem se tisti trenutek nahajate.

Ne glede na to, da trening poteka preko spleta (zoom aplikacija), smo obdržali naše standarde strukture ure, kjer je v primerjavi z ostalimi tehnikami specifičen tudi zaključni del – sestavljen iz manipulacij in sprostitvenih tehnik.

Individualnli spletni trening bo odlična izbira, v primeru, da želite popolno prilagodljivost in rešitev različnih težav, kot so povečanje telesne teže, pomanjkljiva kondicija, težave z mišicami in sklepi ter številne druge težave. Seveda pa vam bo individualni trening z našim inštuktorjem zagotovo velik izziv tudi v primeru, če želite bolj intenziven trening.

Povpraševanje za on-line trening oddajte na:

info@bodytehnika.si

CENIK:

Enkratni individualni obisk = 36,00 EUR

Enkratni individualni obisk v paru = 27,00 EUR/osebo

Paket 4 vadb = 137,50 EUR | Paket 4 vadb v paru = 104,50 EUR/osebo

Paket 8 vadb = 260,00 EUR | Paket 8 vadb v paru = 197,00 EUR/osebo

Z leti naše telesne sposobnosti upadajo. V poznejši starosti pa je slabša telesna pripravljenost resen rizični dejavnik za razvoj različnih obolenj? Kardiovaskularne bolezni, diabetes, možganska kap, osteoporoza, osteoartritis, različne oblike rakavih obolenj in Alzheimerjeva bolezen so vse bolezni, ki so v poznejših letih pogoste. Za preprečevanje ali upočasnjevanje vseh teh bolezni obstaja eno preprosto zdravilo, za povrhu pa to zdravilo drastično izboljša kvaliteto vsakdana? Priključi se našemu webinarju na temo Zdravje in vitalnost v poznejših letih in skozi 5 modulov spoznaj najpogostejše težave in ustrezne rešitve.

V petih modulih bomo govorili o fleksibilnosti in telesni kompetentnosti, sarkopeniji, osteopeniji in osteoporozi, ravnotežju in preprečevanju padcev. Seveda vse v teoriji in praksi.

Po plačilu v višini 27,00 EUR, vam bomo posredovali spletni dostop do webinarja.

NAROČILO ODDAJTE NA:

info@bodytehnika.si

Za človeško telo je najslabše, če je dolgo časa v enakem položaju, tudi na
delovnem mestu. Najbolj blagodejno je, da daljša obdobja sedenja za računalnikom pogosto prekinjamo s kratkimi gibalnimi premori v obliki sprehoda do stranišča, do tiskalnika, do sodelavca v
drugem nadstropju itd. Še bolje pa je, če je ta gibalni premor ciljno usmerjen v razbremenitev področij, ki so drugače najbolj obremenjena.

Zato smo oblikovali kratke, 10 do 15 minutne aktivne odmore, s katerimi bomo razbremenili najbolj obremenjena mišična področja, razmigali okorele sklepe, poskrbeli za primerno aktivacijo in stabilizacijo, vzpodbudili limfni pretok, se posvetili pravilnemu dihanju in zmanjšali preveliko dozo stresa.

Tudi za tiste najbolj zaposlene, 10 minutni premor ne bi smel predstavljati težav. Zakaj? Ker nam mora biti lastno zdravje POMEMBNO.

PRIJAVA:

Aktivni odmori potekajo vsak delovnik med 11.15 in 11.30 uro preko Zoom aplikacije.

Za ceno približno ene kave na dan prejmeš neomejeni mesečni dostop:).

Po prijavi (klikni na spodnji link) in plačilu 25,00 EUR (člani PBS centra) ter 29,00 EUR (vsi ostali) ti bomo 4 zaporedne tedne vsak delovnik poslali zoom povabilo za druženja v živo. Še več. Vsaka vadbena enota ti bo preko posebne povezave na voljo do konca tekočega tedna. Tako lahko vadiš večkrat.

PRIJAVI SE NA:

info@bodytehnika.si

Pridi, čakamo te:)

Otroci so naš zaklad in naša prihodnost. Če želimo, da se razvijejo v kompetentne, samozavestne, sposobne in sočutne odrasle, potem je potrebno vanje tudi veliko vlagati. In razumeti, da je to skupina, ki ima povsem drugačne potrebe kot odrasli.

Učinki spomladanskih ter jesenskih “korona” ukrepov se bodo kazali še veliko let naprej. Zaradi zaprtja šol, igrišč, telovadnic in vadbenih centrov so kar naenkrat bili iztrgani iz svojega socialnega okolja, možnosti za kvalitetno gibanje pa so se jim močno zmanjšale. Upad gibalnih sposobnosti pa je (bil) pri najbolj aktivnih otrokih največji! Mnenje profesorjev iz Fakultete za šport je, da nam grozi nastanek »korona generacije«. Generacije otrok, ki bodo manj delovno učnkoviti tudi v odraslosti in bodo pogosteje zbolevali.

Želimo prispevati svoj delež k dobremu razvoju prihodnjih generacij, smo oblikovali spletne gibalne urice za otroke in najstnike, kjer bodo dobili tisto kar v domačem okolju drugače težko.

Treningi so usmerjeni v spodbujanje razvoja koordinacije, učenja osnovnih oblik gibanja, ozaveščanja dobre drže, pa tudi v trening za razvoj mišične moči, fleksibilnosti ter aerobne vzdržljivosti, vse to skozi zabaven pristop in igro.

KAKO SE PRIKLJUČITI

RESET program za otorke in najstnike poteka 3x tedensko po 30 minut, otroci pa se lahko priključijo tolikokrat, kolikokrat želijo.

Za mesečno ceno 30,00 EUR otrok prejme dostop do vseh treningov v mesecu (3x tedensko = 12x mesečno). Treningi potekajo v živo preko ZOOM aplikacije, vodita pa jih Barbara Tavčar, master body inštruktorica ter pripravnik za master body inštruktorja Žiga Miščevič.

TERMINI in PRIJAVA

  • razredna stopnja: pon 14.15, tor 16.00 ter četrtek 16.00
  • predmetna stopnja: pon 15.00, tor 16.30 ter četrtek 16.30
Prijava na:
info@bodytehnika.si

Ponudimo otrokom možnost, da se normalno razvijajo in izkoristijo naravne biološke danosti, da kot sužve vpijajo nove izkušnje. Naj se nam pridružijo!