SONIC PILL

Advanced Sound Technology

SONIC PILL – Advanced Sound Technology

Ljudje bolj kot kadarkoli prej iščemo hitro in učinkovito rešitev. Nekateri posegajo po meditaciji, ki prinaša neverjetne rezultate in ima mnoge koristi, a za to potrebujete čas, primerne razmere in vztrajnost v praksi. Izkušnje in raziskave kažejo, da zvočna terapija že po 5 minutah sproži kemične reakcije po telesu, zato so Sonične tablete tako učinkovite – so enostavno najboljša rešitev v najkrajšem času, saj ponujajo hitro, a učinkovito pomoč, s katero lahko možganske valove pripeljete v željeno stanje in to brez stranskih učinkov ali kontraindikacij.
Da je zvok učinkovit način zdravljenja skoraj na vsakodnevni ravni potrjujejo znanstvena dokazovanja. Ponosni smo, da smo prvi, ki vam terapevtski zvok v obliki Sonične tabletke (Sonic Pill) lahko ponudimo že danes.
V vsaki Sonic Pill tabletki prejmete 20 terapij
Vse okoli nas je oblika energije, ki vibrira na kvantni ravni. Ta edinstvena vibracija se imenuje frekvenca. Resonanca določene frekvence ali njihovih kombinacij s telesnim delom ali njegovim sistemom, pomaga pri prehodu iz stanja bolezni v stanje “lahkotnosti”. Izbirate lahko med različnimi, njihov učinek pa je odvisen od stanja problematike in pogostosti poslušanja.
V lepo oblikovani steklenički prejmete eno “kapsulo”, v kateri se skriva koda, s katero preko spleta dostopate do serije zvočnih zapisov, ki bodo ublažili, zmanjšali in v nekaterih primerih celo odpravili vašo težavo. Po testiranjih in raziskavah ima tovrstna zvočna terapija med 60 in 90% izboljšanje (rezultat je odvisen od pogostosti poslušanja in težave posameznika).
Zmanjšajte stres, bolečino, uravnotežite nevrološki sistem, izboljšajte kakovost spanca, dvignite svoj libido ter dvignite svoj fokus in koncentracijo – v le nekaj minutah dnevno

 

 

 

 

 

 

Deep Sleep Pill

Deep Sleep Pill (DSP) je zvočno potovanje z vključenimi posebnimi frekvencami, ki pomagajo uravnavati spanec. Zvočna terapija je ena izmed najmočnejših tehnik, ki pomaga izboljšati kakovost vašega spanca. DSP uporablja binauralne utripe Delta in Theta stanja, ki so potrebni za regeneracijo vašega uma in telesa.

DSP je blagodejen za: uravnoteženje in stabilizacijo lahkotne in globoke faze spanja, stimulacijo pinealne žleze, ki tako izloča več melatonina, sproščanje uma čustvene napetosti, čiščenje uma neželenih misli, regulacijo REM cikla, krepitev imunskega sistema, zmanjšanje umskega in fizičnega stresa in boljšo prizemljitev.

Cena: 9,82EUR, za naročilo kontaktirajte na info@bodytehnika.si

Focus&Concetration Pill

Focus&Concetration Pill (FCP) je zvočno potovanje z vključenimi posebnimi frekvencami, ki pripomorejo očistiti vaš um neželenih misli, ki zmanjšujejo vašo koncentracijo in pozornost. FCP je odlična pri učenju novih stvari, predavanju, kreiranju, izboljšanju kvalitete vašega dela, ki je tako bolj uspešno. Vaše razmišljanje bo bolj učinkovito, koncentracija pa ne izgubljena tudi, kadar vas okolica zmoti ali prekine. V FCP so implementirani binauralni Gamma možganski valovi.

FCP ima blagodejni učinek na: osredotočenost in koncentracijo, izboljšanje spomina, IQ povečanje, sposobnost povečanega procesiranja informacij, izboljšanje kognitivnih funkcij, sproščanje betaendorfinov.

Cena: 9,82EUR, za naročilo kontaktirajte na info@bodytehnika.si

Pain Relief Pill

Pain Relief Pill (PRP) je zvočna terapija, s katero na naraven način lajšate občutek bolečine. Če čutite blago bolečino v telesu ali ste v procesu zdravljenja, ki kljub vsemu povzroča bolečino, PRP lahko zmanjša to neprijetno senzorično in čustven izkušnjo, povezano s trenutnimi ali potencialnimi poškodbami tkiva.

PRP ima blagodejen učinek pri lajšanju tako kronične kot akutne bolečine. PRP temelji na frekvenci 100 Hz ter binauralnih Delta valovih, ki vas bodo privedli do zelo sproščujočega stanja z manj bolečinami. PRP uporabljate za lajšanje mišične bolečine, bolečine v križu, glavobolov, migrenskih stanj, zobobolov. Uporabo priporočamo pri nevralgiji, menstrualni bolečini, bolečini, povzročeni s poškodbami.

Cena: 9,82EUR, za naročilo kontaktirajte na info@bodytehnika.si

Power Nap – Reset Pill

Power Nap – Reset Pill (PNRP) je zvočno potovanje z vključenimi frekvencami, ki vplivajo na hitro in učinkovito obnovo vašega uma in telesa. PNRP se je pokazala za posebno učinkovito, ko jo uporabite med intenzivnimi kognitivnimi ali čustvenimi obremenitvami (učenje, programiranje, kreiranje, predavanje, delo…). Uporabljeni Delta binauralni zvoki so odlični za globok, a kratek regenerativni spanec.

PNRP je blagodejen za: umiritev svojega uma, uravnoteženje hormonov, sprostitev neželene napetosti ter za dvig pozornosti in mentalne jasnosti. Izboljšuje proizvodnjo endorfinov in zmanjšuje manjše bolečine.

Cena: 8,65EUR, za naročilo kontaktirajte na info@bodytehnika.si

Stress Free Pill

Stress Free Pill (SFP) je zvočno potovanje z vključenimi frekvencami, ki vam pomagajo v borbi s stresom. SFP spreminja stanje binauralnega Theta in Alpha valovanja in vam bo pomagala sprostiti visoko napetost, ki lahko ob daljšem časovnem obdobju privede do resnih zdravstvenih težav.

SFP je blagodejen za: umirjanje mentalnega počutja, uravnoteženje proizvodnje kortizola in seratonina, uravnavanje krvnega pritiska, uravnoteženje nihanj v razpoloženju, prav tako pa pripomore k boljšemu občutku celovitosti in splošnega počutja.

Cena: 8,65EUR, za naročilo kontaktirajte na info@bodytehnika.si

Relaxation Pill

Relaxation Pill (RP) je zvočno potovanje z vključenimi frekvencami, ki delujejo kot naravno zdravilo za zmanjšanje napetosti. RP je naravni stimulans parasimpatičnega sistema, ki vaše telo obnavlja. RP temelji na Shumannovi resonanci (7,8Hz) in z vključenimi Theta binauralnimi toni ustvarja umirjeno in pomirjujoče okolje.

RP ima blagodejen vpliv na globoko sprostitev telesa in uma, uravnoteženje kortizola, spodbuditev proizvodnje melatonina in seratonina. Prav tako naravno blokira sevanja škodljivih elektromagnetnih frekvenc ter pomaga pri obnavljanju in dvigu energije, omogoča boljšo prizemljitev in povezanost z Zemljo.

Cena: 8,65EUR, za naročilo kontaktirajte na info@bodytehnika.si

Libido Boost Pill

Libido Boost Pill (LBP) je zvočno potovanje z vključenimi frekvencami, ki bodo naravno povečali vzburjenje. LBD je zasnovan tako za moške kot ženske z namenom promovirati zdrav in uravnotežen libido ter za izboljšanje kakovosti spolnosti. LBD temelji na Gaia tunerjih (7,8Hz), ki vzpodbujajo visoko Theta stanje.

LBD ima blagodejen učinek na povečanje seksualnega potenciala in spolne funkcionalnosti. Prav tako stimulira proizvodnjo spolnih hormonov in njimi povezanih nevrotransmiterjev (seratonin, oxytocin, dopamin), poveča vaš navdih ter ustvarjalnost, zmanjšuje bolečino in deluje na zmanjšanje stresnih simptomov.

Cena: 29,95EUR, za naročilo kontaktirajte na info@bodytehnika.si

Dodatno opozorilo

Sonic Pill ne vpliva na druga zdravila. Ob sočasni uporabi z drugimi podobnimi vrstami zdravil ali naravnimi zdravili lahko podaljša in okrepi njegovo delovanje. Ne pričakuje se, da bi Sonic Pill vplivala na sposobnost vožnje v avtomobilu in pri upravljanju z drugimi vozili in stroji, vendar se v času poslušanja ne priporoča upravljati z vozili in stroji. Sonic Pill lahko uporabljajo osebe, starejše od 18 let, mlajša populacija pa ob predhodnem posvetovanju z zdravnikom. Zvočna terapija ni nadomestilo za medicinsko zdravljenje, je dodatek, ki služi izboljšanju kakovosti življenja. Nima kontraindikacij in stranskih učinkov in se lahko uporablja neomejeno dolgo.

Vključene frekvence so koristne za vaše zdravje in ne morejo škodovati.

Ne uporabljajte Sonic Pill zvočne terapije, če imate epilepsijo. V primerih diagnosticiranih resnih medicinskih stanj in aktivnega prejemanja terapije z zdravili, se pred uporabo zvočne terapije posvetujte s svojim zdravnikom.

Sonic Pill je kreirala in producirala Petra Blackbird, zvočna terapevtka in članica Združenja zvočnih terapevtov (Sound Healers Association).