Doživite avanturo osebne spremembe

Spoznajte svoje telo od vznotraj in aktivirajte vse svoje potenciale

KUPI ON-LINE PROGRAM

V svetu je vse bolj prisoten trend digitalizacije. Ljudje se nismo prenehali ukvarjati s športom in telovadbo. Le prilagodili smo se. Še več se rekreiramo na prostem, drastično so je povečala prodaja hišnih naprav in rekvizitov (npr. sobna kolesa…),a tudi vse bolj so nam zanimive vsebine, dostopne na spletu.

V  naši spletni trgovini lahko trenutno izbirate med tremi programi, ki vam omogočajo kakovostno vodeno vadbo od doma, pomagajo oblikovati telo, zmanjšati ali preprečiti bolečine v mišicah in sklepih ter omogočiti, da bo vaše telo delovalo uravnoteženo na vseh nivojih.

Preizkusite naše učinkovite programe.

V primeru dodatnih vprašanj in informacij, nam pišite na info@bodytehnika.si

Zmanjšanje bolečin, izboljšanje počutja, povečanje elana, nič več utrujenosti… vse to lahko dosežete z učinkovito vadbo doma ali pa na delovnem mestu. V le 10 do 15 minutah na dan.

Se spopadate z občutkom zakrčenosti v mišicah in okorelosti v sklepih? Razpoloženje niha, utrujenost je pogosta, volja pa vedno manjša? Naj bolečine in slabo počutje ne postanejo del vsakdana do te mere, da jih smatrate kot normalne.

Vabimo vas, da se vključite v program, ki vam za malo vloženega časa, da največ. Za vas smo oblikovali program BODY@WORK, ki sledi zdravstvenim smernicam za izboljšanje počutja, deluje na celoten organizem, vzame malo časa, deluje preventivno in kurativno, vas motivira k spremembam in vzame le 15 minut dnevno.

Pripravili smo 13 tedenski program vadbe doma ali delovnem mestu, usmerjen v sprostitev, raztezanje in krepitev specifičnih regij telesa. Prav tako smo poskrbeli  za motivacijski del, s katerim ste korak bližje dolgotrajnim spremembam svojih navad, ki so vas primarno pripeljale do trenutnega stanja.

Program zajema več kot 60 video ter avdio vsebin, tekstovni zapis vsake vaje ter seveda našo podporo. Program vam bo pomagal na poti do:

  • boljšega počutja,
  • zmanjšanja bolečin,
  • odličnega zavedanja svojega telesa,
  • povečane zbranosti,
  • večje samozavesti,
  • vztrajnega optimizma in
  • večje motivacije.

Začnite danes – za samo 12 plačil po 9,99 eur ali pa poravnajte nakup v enkratnem znesku 99,00 EUR. Z nakupom prejmete 30-dnevno 100% garancijo za vračilo kupnine. Nakup programa opravite TUKAJ.

Nimate promocijske kode? Pišite nam na info@bodytehnika.si in posredovali vam bomo promocijsko kodo za 30% popust.

OPOZORILOZa vsako spremembo je potrebno imeti čas, motivacijo, disciplino ter predvsem kostantnost. Dolgoročni rezultat namreč lahko pričakujete zgolj ob zavedanju, da je moč navade velika, a njena sprememba ključ do uspeha.

30-dnevni program za lepo in čvrsto zadnjico je prvi v seriji naših e-zloženk.

E-knjiga je vaš osebni trener v elektronski obliki. Vadbeni program lahko uporabljate kot dopolnilo običajnemu rekreativnemu programu ali pa kot samostojni trening, ki se osredotoča na področje zadnjice.

Cena e-knjige z video prikazi je 13,99 EUR. Svoje naročilo oddate preko kontaktnega obrazca ali pa pišite na e-naslov info@bodytehnika.si

E zloženka Čvrsta zadnjica

Čas: 30 dni
Vaditelj: Barbara Tavčar ter Žiga Miščevič
Kraj: on-line