Doživite avanturo osebne spremembe

Spoznajte svoje telo od vznotraj in aktivirajte vse svoje potenciale

BREZPLAČNE VSEBINE

Veseli nas, da tudi s spletnimi programi želite širiti svoje znanje, izboljšati svoje sposobnosti in veščine ter vzpostaviti ravnovesje organizma na vseh nivojih. Na tem mestu vas bomo ažurno obveščali o vseh brezplačnih delavnicah in vadbah, ki potekajo po spletu, prav tako pa vas vabimo, da preizkusite nekaj kratkih programov za izboljšanje počutja. Vadbo lahko izvajate v prijetnem okolju vašega doma ali pa si privoščite aktivni odmor na delovnem mestu

V mesecu oktobru smo za vas organizirali tri brezplačne spletne treninge:

 • petek, 9.10.2020 ob 17.30 uri 

  Brezplačni spletni trening petek 9.10.2020

  Čas: 60 min
  Vaditelj: Barbara Tavčar
  Kraj: on-line

    
 • sobota, 10.10.2020 ob 9.00 uri 

  Brezplačni spletni trening sobota 10.10.2020

  Čas: 60 min
  Vaditelj: Janja Kepec
  Kraj: on-line

    
 • sreda, 14.10.2020 ob 18.00 uri

  Brezplačni spletni trening sreda 14.10.2020

  Čas: 60 min
  Vaditelj: Barbara Tavčar
  Kraj: ON-LINE

Vsaka vadbena enota traja 45 minut in je primerna za vse, ki se ne spopadate z akutnimi bolečinami in nimate resnih telesnih stanj in poškodb. Vabljeni. Srečanje bo potekalo preko zoom aplikacije, vse podrobnosti o poteku vadbe in priključitvi v zoom aplikacijo pa prejmete po oddani rezervaciji.

V primeru dodatnih informacij nam pišite na info@bodytehnika.si

Se pogosto zalotite, da svoje obveznosti brez prekinitve opravljate več ur zaporedoma, čas za malico skrajšate na minimum, jeste prehitro (ali pa sploh ne), pa vam še vedno ne uspe opraviti vseh obveznosti v svojem delovnem času? Raziskave so pokazale, da že nekaj minut vadbe izboljša koncentracijo, učinkovitost, a tudi zmanjša napetost v zakrčenih mišicah in okorelih sklepih.

 • Prikazani kratki vsebini (revitalizacijski del za vratni predel ter dihanje z vizualizacijo) lahko izvajate na delovnem mestu ali pa doma.

 • S prikazanimi tremi vajami boste vplivali na boljšo gibljivost hrbtenice v vseh njenih treh oseh gibanja. Z dosednim izvajanjem boste pripomogli k boljšemu počutju v predelu hrbta, v primeru, da se spopadate z resnejšimi težavami in bolečinami, se pred izvedbo posvetujte z zdravnikom ali pa nas prosite za nasvet.

Za vas smo pripravili kratke vadbene enote, ki vam bodo pomagale v borbi proti stresu, izboljšale počutje hrbtenice ter pripomogle k močnemu in gibljivemu telesu. Pozorno spremljajte navodila in poskusite vaje izvesti čim bolj kvalitetno. Potrebujete približno 10 do 15 minut časa, nekaj prostora in vašo motiviranost.

Če ste zainteresirani za vadbo z našim inštruktorjem, se prijavite na skupinske ali individualne on-line termine. Vse informacije sporočite na info@bodytehnika.si

TRENING 1: Body tehnika za zdravo hrbtenico

TRENING 2: Body tehnika za močno in gibljivo telo

TRENING 3: Body tehnika za boljšo funkcionalnost ter kondicijo

TRENING 4: Body tehnika na delovnem mestu

 

Vsebine bodo dodane v kratkem