Doživite avanturo osebne spremembe

Spoznajte svoje telo od vznotraj in aktivirajte vse svoje potenciale

BREZPLAČNE VSEBINE

Veseli nas, da tudi s spletnimi programi želite širiti svoje znanje, izboljšati svoje sposobnosti in veščine ter vzpostaviti ravnovesje organizma na vseh nivojih. Na tem mestu vas bomo ažurno obveščali o vseh brezplačnih delavnicah in vadbah, ki potekajo po spletu, prav tako pa vas vabimo, da preizkusite nekaj kratkih programov za izboljšanje počutja. Vadbo lahko izvajate v prijetnem okolju vašega doma ali pa si privoščite aktivni odmor na delovnem mestu

V mesecu FEBRUARJU za vas organiziramo naslednje brezplačne 30 minutne spletne vsebine v živo:

  • nedelja, 14.2.2021 ob 17.30: Čvrsta in funkcionalna zadnjica, Žiga Miščevič
  • četrtek, 18.2.2021 ob 17.00: Za boljšo limfno pretočnost, Barbara Tavčar

Vsi dogodki se bodo odvijali preko zooma.

Brezplačne spletne vsebine v februarju

Vaditelj: inštruktorji PBS center
Kraj: on-line FB skupina

  

Prosimo, da v sporočilo prijavnice vpišete, na katero oziroma katere brezplačne dogodke se prijavljate.

V primeru dodatnih informacij nam pišite na info@bodytehnika.si

Se pogosto zalotite, da svoje obveznosti brez prekinitve opravljate več ur zaporedoma, čas za malico skrajšate na minimum, jeste prehitro (ali pa sploh ne), pa vam še vedno ne uspe opraviti vseh obveznosti v svojem delovnem času? Raziskave so pokazale, da že nekaj minut vadbe izboljša koncentracijo, učinkovitost, a tudi zmanjša napetost v zakrčenih mišicah in okorelih sklepih.

  • Prikazani kratki vsebini (revitalizacijski del za vratni predel ter dihanje z vizualizacijo) lahko izvajate na delovnem mestu ali pa doma.

  • S prikazanimi tremi vajami boste vplivali na boljšo gibljivost hrbtenice v vseh njenih treh oseh gibanja. Z dosednim izvajanjem boste pripomogli k boljšemu počutju v predelu hrbta, v primeru, da se spopadate z resnejšimi težavami in bolečinami, se pred izvedbo posvetujte z zdravnikom ali pa nas prosite za nasvet.

Za vas smo pripravili kratke vadbene enote, ki vam bodo pomagale v borbi proti stresu, izboljšale počutje hrbtenice ter pripomogle k močnemu in gibljivemu telesu. Pozorno spremljajte navodila in poskusite vaje izvesti čim bolj kvalitetno. Potrebujete približno 10 do 15 minut časa, nekaj prostora in vašo motiviranost.

Če ste zainteresirani za vadbo z našim inštruktorjem, se prijavite na skupinske ali individualne on-line termine. Vse informacije sporočite na info@bodytehnika.si

TRENING 1: Body tehnika za zdravo hrbtenico

TRENING 2: Body tehnika za močno in gibljivo telo

TRENING 3: Body tehnika za boljšo funkcionalnost ter kondicijo

TRENING 4: Body tehnika na delovnem mestu

 

Vsebine bodo dodane v kratkem