Doživite avanturo osebne spremembe

Spoznajte svoje telo od vznotraj in aktivirajte vse svoje potenciale

BODY HEALING STORY

Body Healing Story je metoda, ki združuje zdravstveno frekvenco, kretnjo in misli, z namenom vrnitve telesa v naravno ravnovesje. Na ta način boste vzpodbudili lastno telesno inteligenco. Telo in um namreč točno vesta, kdaj smo pripravljeni na spremembo percepcije in na kakšen način se bo zgodila, kdaj smo pripravljeni na ozdravitev in prehod na višji nivo zavesti.

Metodo je, s pomočjo močne vizije, razvila magistra kineziologije in inovatorica body tehnike Ana-Marija Jagodić Rukavina (link na njo). Združila je glasbo, dih, vizualizacijo in dotik. Glasba in kretnja pripomoreta k odkrivanju izvora lastne moči, kretnje v BHSu sledijo evolutivnemu razvoju človeka in sicer na njegovem začetku življenja, ki se začne s prednatalnim obdobjem. V našem tkivu je zapisana resnica naše biti, s pomočjo BHS metode pa se učinkovito približamo svojemu jedru, svojemu JAZu. Dominantnost uma nad telesom je poznana večini, prav negiranje, zadrževanje in potiskanje emocionalne energije pa je eden od glavnih vzrokov raka in drugih bolezni.

Frekvenca 528Hz predstavlja sredino Solfeggio lestvice in je dokazano zdravilna. Vezana je na četrto, srčno čakro, prav tako stimulira vodo, ki se nahaja okoli DNK spirale naših celic in jim omogoča čim večjo absorbcijo UV svetlobe. Svetloba je življenje, življneje na celičnem nivoju pa dihanjein vitalnost. Kretnje, ki so del BHSa so pospremljene s specifičnim dihanjem, kar deluje na uravnovešanje hormonalnih žlez. Na BHSu se dogaja resonanca naše višje inteligence z fizičnim telesom. Vstopamo v ravnovesje, s katerim izboljšamo svoje zdravje in radost življenja. Rezultat je brezpogojna ljubezen, najmočnejša sila univerzuma.

BHS potovanje se odvija v obliki nekaj urnih delavnic ter intenzivnih vikendov  2-4x letno na prostem ter v prostorih našega centra.