Avtor: Bodytehnika Kategorije: Delavnica Komentarji: 0

Po dolgem obdobju mraza in kratkih dnevov končno prihaja poletni čas, ko si privoščimo čim več sončnih žarkov in sprostitve. Pod sprostitev ne mislimo samo počitnic nekje ob morju  ampak tudi vsa druženja na piknikih in klepetanje s prijatelji ob dolgih toplih večerih. Večina pa si nas takrat privošči tudi »sprostitev« glede telesne vadbe. Seveda si na začetku sezone obljubljamo, da bomo več aktivnosti izvajali zunaj. Hoja v hribe, tek, plavanje in še marsikaj bi se našlo a na žalost se konec poletja sprašujemo kam nam je ušel čas in se ponovno nismo uspeli obdržati v formi do začetka jeseni.

Naj vas to sezono to ne skrbi več. Za vas smo pripravili akcijsko karto POLETNI TRENING s katero boste lahko od junija do konca avgusta trenirali takrat, ko vam bo to najbolj ustrezalo.

Karta vsebuje 10 obiskov semiindividualne vadbe in jih lahko v treh mesecih koristite ob sprotnem dogovarjanju terminov. Torej, ne obremenjujte se, če greste na dopust in vas dva ali tri tedne ne bo doma. Obiski v paketu vas čakajo, da se polni elana vrnete nazaj na trening.

Poleg tega poskrbimo za zabavo in vam ob nakupu karte poklonimo še en obisk BODY SUP vadbe na Trbojskem jezeru. Če še niste poskusili vadbe na SUP-u je to odlična priložnost, da združite vadbo z zabavo na vodi.

Trajanje: + Junij – Avgust 2017
Cena: 10 obiskov + 1 obisk BODY SUP GRATIS=  110,00 EUR 
Prijava: Kliknite na spodnji gumb za prijavo

Poletna priprava telesa na jesen

Vaditelj: Barbara Tavčar
Kraj: PBS Center
Pričetek: Junij 2017

Več informacij: info@bodytehnika.si

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja