Avtor: Bodytehnika Kategorije: Novica Komentarji: 0

December je tu! Najbolj čaroben mesec, ko nas vsepovsod spremljajo lučke, pisani okraski, veselo vzdušje, iz lokalov diši po kuhanem vinu, darila vsepovsod…mmm!

Pravijo, da je obdarovanje pomembnejše od prejemanja, saj ta navada pozitivno vpliva na duševno in telesno počutje. Naj obdarovanje ne prinaša skrbi, stresa, pretvarjanja. Naj bo to sproščen ritual, prijetna in ljubeča gesta, s katero krepimo odnos z osebo, ki jo obdarujemo.

Za novoletne praznike namreč ne obdarujemo tistih, ki nam niso blizu, temveč tiste, ki nam največ pomenijo. Z vsebino darila pa sporočamo, kaj menimo o osebi, ki ji darilo podarjamo. In seveda obratno – tudi mi lahko preko darila posredno izvemo, kaj drugi čutijo/menijo o nas. Ko nekoga obdarujemo, mu na simboličen način povemo, da nam nekaj pomeni.

Z namenom, da vam olajšamo kupovanje daril in razmišljanje kaj komu podariti, smo  pripravili in lepo aranžirali PAKETKE ZDRAVJA. Paketki so skrbno izbrani in nosijo iskreno sporočilo – skrb za zdravje in dobro počutje. Izbirate lahko med že pripravljenimi paketki, lahko podarite darilni bon ali pa artikle iz vitrine izberete sami. Vsak paket bo praznično dekoriran, dodali pa mu bomo tudi posebno izbrano misel.

Primeri darilnih paketov:

  1. Knjiga “Body tehnika – naučite slušati svoje tijelo” skupaj z brisačo in trakom proti potenju /ali PBSovo majico s kratkimi rokavi/ ali PBSovo stekleničko za vodo … vrednost paketa 45,00 EUR
  2. Vitajuwel steklenička + PBSova brisačka / ali PBSova majica s kratkimi rokavi …. vrednost paketa od 65,00 EUR dalje
  3. VITALNI PAKET vsebuje konopljin čaj ter probiotike s CBDjem (BeHampy) …vrednost paketa 49,00 EUR

Vse artikle si lahko ogledate v našem centru, lahko pa nam povpraševanje pošljete tudi na e-naslov info@bodytehnika.si, kjer smo vam na razpolago za podrobnejše informacije.

Še nekaj naših idej za obdarovanje:

Zvočne tabletke (sonic pills) so produkt, ki bi ga lahko uvrščali med napredno zvočno tehnologijo, ki temelji na možganskem valovanju. Imajo blagodejen učinek na zdravje posameznika, učinkujejo hitro ter so popolnoma neinvazivne ter naravne. Imajo 50-100% pozitivni učinek, ki pa je odvisen od dolgoročnosti uporabe in vrste težave. Izbirate lahko med tabletkami za globoko spanje, fokus in koncentracijo, libido, krepčilni spanec, zmanjšanje bolečine, antistress ter tabletka za relaksacijo. Cena posameznega paketka je od 6,50 EUR dalje (odvisno od izbrane vrste)

So vam všeč doživetja? Potem vas vabimo, da sebi in še nekomu podarite čudoviti dogodek razvajanja. Ekskluzivni wellness dogodek ni namenjen le zanj in zanjo, na dogodek lahko povabiš tudi prijatelja ali prijateljico.

 

Ugodnosti, ki jih prejmeš ob nakupu darila

Obdarovanje ima globok pomen za tistega, ki obdaruje in tistega, ki darilo prejme. Vsak darilni paket, darilni bon ali druga izbrana pozornost, bo z naše strani praznično aranžirana. Vsakega pa ob nakupu obdarimo tudi mi. Za vas smo pripravili dve ugodnosti:

  • ob nakupu darilnega paketka, darilnega bona (vrednostni, storitveni ali darilni bon za ekskluzivni wellness dogodek) vam podarimo 3% popust, ki ga v roku 30 dni od nakupa lahko koristite pri izbranih vadbenih programih našega centra,
  • ob nakupu 5 zvočnih tabletk vam podarimo 5% popust na njihovo skupno vrednost.

Za vsa dodatna vprašanja in naročila smo vam na voljo na e-naslovu info@bodytehnika.si, mobilni številki 040 390 141 ali recepciji našega centra.

 

 

 

 

 

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja