Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Program, Seminar Komentarji: 0

S trdnimi temelji do odličnega počutja in zdravja – že drugo leto zapored. To poletje je tvoje. Uživaj v njem!

Temperature se dvigajo, tvoja pozornost pa se vedno bolj usmerja v načrtovanje dopustniških dni. Odklop od vsega – službe, obveznosti, neprestanega zvonenja telefona ipd. Se je tudi tebi že zgodilo, da na težko pričakovanem dopustu, takoj prvi ali drugi dan zboliš? Telo je bilo dolgo časa navajeno trdo delati, marsikdaj je zanemarilo znake utrujenosti in večkrat je bilo tvoje telo porinjeno preko optimalnih mej. Nadaljevanje ti je poznano: v trenutku, ko izprežeš, se ti  “maščuje” – vzame tisto, kar mu je pripadlo že med letom. Vse kar organizem želi je uravnotežen čas aktivnosti in počitka. Poskrbi, da se letošnje poletje star program ne ponovi!

Naložba v tvoje zdravje je zmagovalna investicija

Za začetek imam zate par vprašanj in želim, da nanj odgovoriš iskreno? Koliko poznaš svoje telo? Kolikšna je tvoja pripravljenost investirati v njegovo zdravje, počutje? Zakaj brez razmišljanja avto pelješ na servis, za sebe pa ne poskrbiš? Kaj nisi ti PRVO, na kar moraš pomisliti, ko razmišljaš o investicijah? In naložba v tvoje zdravje je investicija, ki se ti zagotovo povrne.

Kritičnost do svoje okolice (družine, prijateljev, sosedov,…) in mišljenje, da vedno veš, kakšna je rešitev njihovih težav z debelostjo, bolečim križem, glavoboli,… – te oddaljuje od najpomembnejšega. Sebe. Raje  se vprašaj kako ravnaš ti.  Se vrtiš v krogu zadovoljstva in nezadovoljstva, hitrih in instant rešitev in preklapljaš iz slabega počutja na tabletko in dalje v začaran krog.

Dovolj je tega! Postavi svoje telo na prvo mesto, saj je tvoje edino vozilo, ki ga imaš celo žvljenje! Redno ga vzdržuj, ga spoznaj in postavi trdne temelje.

V letošnjem poletju že drugič predstavljamo poletni program “Odlično počutje – odlično telo”. V tednu aktivnih treningov, ti bomo s pomočjo ciljno usmerjenih treningov body tehnike omogočili vpogled v svoje telo. S programom dobiš popolno bilanco stanja telesa: odkriješ svoj najšibkejši člen, izboljšaš gibljivost, moč, se napolniš in regeneriraš, izgubiš kakšen kilogram, začneš pravilno dihati, …. z vsemi analizami testov, pogovori in treningi to poletje ne bo težav z manjkom energije, slabim zdravjem ipd.

PROGRAM VSEBUJE:

 1. Pet dni treninga, nadzora, pogovora, vadb, testiranj, v katerem spoznaš zakaj body tehnika ni zgolj vadba, ampak filozofija – način življenja.
 2. Metode in tehnike, ki ti bodo s pomočjo filozofije treniranja in življenja (Body tehnikeTM) sistematično pripeljale do vsakodnevnih majhnih napredkov in znanja, ki ga lahko takoj vključiš v svoj vsakdan.
 3. Več kot 30 testov, ki bodo pokazali kakšna je tvoja telesna drža, gibljivost, funkcionalnost, kondicija in hormonsko stanje.
 4. Vodenje, nadzor, motivacijo in vzpodbudo super PBS ekipe, ki bo predano skrbela zate in poskrbela, da v poletje vstopiš ali pa ga zaključiš z boljšim počutjem, večjim zavedanjem svojega telesa, prefinjenim gibanjem, vitkejšim in zapeljivejšim stasom, iskrenim nasmehom in pristnim občutkom, da svoje telo ljubiš, ga ceniš in želiš zanj skrbeti ter ga negovati.

KAKO PROGRAM POTEKA:

 1. Program se bo tekom poletja odvil v dveh različnih terminih (prvi termin s pričetkom v ponedeljek 2.7.2018 ter drugi termin s pričetkom v ponedeljek 27.8.2018)
 2. Program se vedno začne na ponedeljek ter konča na petek, vsako srečanje traja 90min, in je razdeljeno na praktično delo (fizični trening) ter na obravnavanje določene teme. Verjamem, da te teorija ne mika, ampak verjemi – podana bo na zanimiv, interaktiven način, vsebovala pa bo tudi teste, s katerimi zlahka spremljaš svoj napredek.
 3. Uživaš v tedenskem druženju z nami, opazovanju napredka ter zavedanju svojega lastnega telesa.

Program NI zate, v kolikor:

 1. Se rajši odločiš za tableto (hitra pot in lajšanje simptomov), kot pa dati telesu priložnost regeneracije in samozdravljenja (daljša pot z vsakodnevnimi napredki ter dolgoročna odprava vzroka težav).
 2. Se niti za en teden ne želiš postaviti na prvo mesto.

Program JE zate, v kolikor:

 1. Želiš spoznati delovanje svojega telesa.
 2. Si naš obstoječi član ter želiš še globje spoznati svoje telo in dobiti odgovor tudi na bolj suptilnejša sporočila telesa.
 3. Iščeš vadbeni program, ki se v vsakem trenutku prilagaja tvojemu trenutnemu stanju in počutju – v tem primeru je program odličen začetek, saj z več kot 30 testi zagotovo ugotoviš kje začeti.
 4. Želiš izkoristiti njegove potenciale in jih uporabiti kot odlična orodja za lepšo držo, privlačnejši izgled, boljše počutje….
 5. Postati gibljivejši in močnejši tam, kjer je to potrebno in kolikor je potrebno, zmanjšati ali odpraviti bolečine, odkriti njihov vzrok in se končno naučiti poslušati svoje telo.
 6. Se želiš osredotočiti na dolgoročne rezultate in razumeš, da bodo vedno vzponi in padci, a konstantna hoja naprej te vedno pripelje do rezultata.
 7. Uživati v dnevnih napredkih… 

TERMINI

BASIC PROGRAM (datumi predstavljajo začetek vsake skupine)
+ 02.07.2018 (ta termin smo že zaključili)

+ 27.08.2018 (še zbiramo prijave)

ADVANCED PROGRAM (v kolikor želiš nadaljevati in zakopati še globje v svoje telo)

Advance program predstavlja nadgradnjo vsega osvojenega in se bo izvedel v septembru in oktobru v obliki vikend intenziv delavnice. Datumi bodo znani naknadno.

PRIJAVA IN REZERVACIJE

Cena celotnega paketa (5 dni, gradivo) = 66,00 EUR.

Program poteka v prostorih PBS-a s pričetkom vsak dan ob 19.00 (do 20.30 ure).

Število mest je omejeno na maksimalno 8 udeležencev, vodita pa ga master body inštruktorica Barbara Tavčar ter body inštruktor Žiga Miščevič.

Svojo rezervacijo pošlji na naslov info@bodytehnika.si, mesto pa bo zaradi večjega povpraševanja 100% zagotovljeno ob plačilu paketa (hvala, ker razumeš). Ob prijavi še navedi, na kateri termin se prijavljaš.

Za vse dodatne informacije smo ti poleg e-naslova na voljo tudi na številki 040 390 141. Na obeh kontaktih se ti bo oglasila naša Tina, ki ti bo postregla z vsemi informacijami.

Mi se veselimo tvoje družbe. Naj bo to poletje resnično tvoje v vseh pogledih. 

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja