Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Dogodek, Seminar Komentarji: 0

Tokratna javna tribuna bo že tretja po vrsti. Po dveh uspešno izvedenih preteklih tribunah (»Debelost in negibanje – dva tiha ubijalca sedentarne družbe« v letu 2016 ter »Žensko zdravje se začne v medenici« v letu 2017) se v letošnjem letu še bolj integrirano, celostno ter poglobljeno lotevamo problematike (ne)zdravja.

Eden izmed naših večjih ciljev je ozaveščati ljudi vseh starosti in obeh spolov, kako prepoznati vzroke bolečin, neravnovesij in seveda, kako jih na čim bolj neinvaziven način tudi odpraviti. Tako s pomočjo različnih delavnic in dogodkov doprinesemo k bolj zdravi lokalni skupnosti in vzpodbujamo k reševanju globalne problematike sodobne družbe – kako postati in ostati ZDRAV.

Premikajte meje skupaj z nami!

Biti srečen in zdrav je osnovna potreba vsakega izmed nas in le s pomočjo nje lahko izkoristimo in živimo svoje potenciale. Da bi to dosegli, je potrebno razumeti, kakšno je ozadje »zdravja«. Slednjega predstavlja intimna vez med našim hormonskim delovanjem, kretnjo in čustvi.  Želimo razširiti obzorje vsem, ki se srečujejo z bolečinami in obolenji mišično-sklepnega sistema, težavami organskega sistema, slabo držo, odvečnimi kilogrami, slabim počutjem, padcem energije,…

Pridruži se nam na letošnjem brezplačnem dogodku, ki bo v četrtek 29.3.2018 s pričetkom ob 17.00 uri v prostorih Mestne knjižnice Kranj (predavalnica, 1. nadstropje)

PODROBNEJŠE INFORMACIJE

Dogodek bo tokrat potekal v dveh sklopih:

 • Javna tribuna v prvem delu bo z vsemi koristnimi in uporabnimi vsebinami tudi tokrat zate popolnoma brezplačna, zato pohiti s svojo prijavo, ki ti prinese 100% rezervacijo mesta.
 • Drugi del dogodka je namenjen pridobivanju praktičnega znanja, kjer bomo skupaj s povabljenimi strokovnjaki še bolj poglobljeno “zagrizli” v vsa vaša vprašanja, prav tako pa se bosta izvedli dve mini delavnici, kjer boste dobili potrebno znanje za domačo prakso. Tudi za drugi del javne tribune je potrebna tvoja prijava, 100% rezervacija pa bo urejena, ko bomo prejeli tvoje simbolično plačilo 10,00 EUR. (plačilo do 26.3.2018)

Program:

JAVNA TRIBUNA 1.DEL (pričetek ob 17.00, predviden konec ob 18.45, brezplačno)

 • Hormonska body tehnika – kako s kretnjo vplivati na hormone (Barbara Tavčar, master body inštruktorica, PBS center športne odličnosti Kranj ter Irma Škoro, dr.dent.med., Idens d.o.o.)
 • Sporočila telesa – razumeti in spoštovati svoje telo je predpogoj vitalnosti in sreče (Mr.spec.Ana-Marija Jagodić Rukavina, Kineziološko učilište body tehnike, Zagreb)
 • Vloga zvočne terapije pri uravnovešanju čustvenega stanja (Petra Cernetić, zvočna terapevtka, PBS centar sportske izvrstnosti Zagreb)

JAVNA TRIBUNA 2. DEL (pričetek 18.45, predviden konec 20.00, prispevek 10,00 EUR)

 • SPOJ – delavnica prizemljitve (Mag.spec. Ana-Marija J.Rukavina ter zvočna terapevtka Petra Cernetić, obe PBS sportski centar izvrstnosti, Zagreb)
 • Hormonska body tehnika za vsakodnevno higieno (Barbara Tavčar, PBS športni center odličnosti Kranj)
DODATNE INFORMACIJE IN PRIJAVA
 • Javna tribuna je brezplačna, vendar ti priporočamo, da si mesto kljub vsemu rezerviraš (v lanskem letu so se mesta zapolnila v nekaj dneh). Rezervacijo urediš preko e-prijavnice, lahko pa nam pišeš na naslov info@bodytehnika.si
 • Za udeležbo na drugem delu je NUJNO potrebna tvoja prijava in plačilo 10,00 eur, s katerim je tvoja rezervacija 100%. V primeru udeležbe drugega dela dobiš tudi pisno gradivo za še lažje vpeljevanje praktičnega znanja v domačem okolju.
 • V primeru odjave na dan dogodka, vplačil ne vračamo, obljubljamo pa, da vam posredujemo pisno gradivo
 • Se spopadaš z bolečinami in obolenji mišično-sklepnega sistema, težavami organskega sistema, slabo držo, odvečnimi kilogrami, slabim počutjem, padcem energije, čustvenim nihanjem,….? Potem bo dogodek ne glede na tvojo starost in spol odlična priložnost, da s pomočjo strokovnjakov pridobiš podrobne informacije in zakokrakaš v smer rešitve svojih težav.
 • Spremljaj nas na naši facebook strani, kjer bomo objavljali bolj podrobne informacije o vsebini posamezne delavnice, predavateljih in podobno.
 • Za varstvo otrok bo poskrbljeno, le javi nam da te bo spremljal tudi otrok ter pripiši njegovo starost 🙂

 

Se veselimo srečanja s tabo.

Javna tribuna 2018 - intimna vez med kretnjo, hormoni in čustvi

Čas: 29. Marec 2018
Vaditelj: PBS Ekipa
Kraj: Mestna Knjižnica Kranj
Pričetek: 17:00

 

Preberi še:

Telo vse pomni, članek z dne 28.2.2018

9 tipov bolečin, povezanih s čustvenim stanjem, članek z dne 7.3.2018

Bitka s sodobnimi boleznimi, članek z dne 21.3.2018

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja