Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Dogodek Komentarji: 0

Približuje se zaključek leta, ko nas večino prevzamejo praznični dnevi in z njimi sproščenost. Obdobje, ko ne gre niti brez obljub, kaj vse bomo z novim letom spremenili, da bi povečali svoj občutek zadovoljstva.

Ne šteje količina časa, temveč kakovost vsakega doživetega trenutka.

Živiš v času, ko te vse sili v hitrost, preobremenjenost in rušenje ravnovesja med tvojim fizičnim, čustvenim in mentalnim telesom. Zato toliko bolj ceniš tiste redke trenutke, ki jih nameniš izključno sebi. Saj veš – majhen košček tvoje najljubše čokolade te lahko zadovolji bolj, kot cela vreča bonobnov, ki jih ne obožuješ. Podobno je z izkušnjami. Poseben trenutek, dogodek, doživetje te lahko izpolni veliko bolj, kot vse tiste rutinske vsakodnevne obveznosti. Ne šteje količina časa, temveč kakovost vsakega doživetega trenutka. In nenazadnje, kakovost doživetega trenutka bo tvoje življenje zagotovo naredila bolj “sladkega”.

Dogodek zanj in zanjo = čas za vaju

Zagotovo ti je poznana trditev, da ni pomembno kako dolgo živiš, temveč štejejo trenutki, ki jih v življenju ustvariš.
In prav to smo imeli v mislih, ko smo sestavljali decemberski program za razvajanje tebe in tvoje drage polovice. Želimo vama ponuditi nekaj nepozabnih ur, ki jih bosta skupaj namenila sprostitvi, vajini povezanosti in medsebojni komunikaciji.

V prijetnem in intimnem okolju ekskluzivnega wellnessa v Bohinj ECO Hotelu, smo za vaju sestavili program, ki bo prebudil vse čute, deloval antistresno, vzpodbudil procese obnove ter predvsem omogočil, da v nekaj kakovostnih urah skupaj ustvarita praznične trenutke in nepozabne spomine. Ekskluzivni dogodek bomo zaključili s 3-hodno večerjo v prijetnem okolju hotelske restavracije. Odlična izbira za bližajoče praznične dni, kajne?

Vsebina ekskluzivnega wellness dogodka ZANJ & ZANJO

Vse okoli nas je oblika energije s svojo edinstveno vibracijo. Ta se imenuje frekvenca. Resonanca določene frekvence ali njihova kombinacija z delom telesa pomaga pri prehodu iz stanja “bolezni” v stanje “lahkotnosti”. Zato bomo za sam začetek ob poslušanju izbranih frekvenc umirili svoj dih, upočasnili srčni utrip ter zmanjšali svojo mentalno angažiranost ter s pomočjo vseh svojih čutil pozornost usmerili na svoje telo. Program se bo nadaljeval z zanimivim tretmajem v vodi, kjer bosta z enostavnimi a učinkovitimi manipulativnimi prijemi telo razbremenila vseh napetosti. Vrhunec sprostitve bosta dosegla le, če bo vajina neverbalna komunikacija drug z drugim razumljena. Torej je uspeh vajinega timskega dela odvisen od tega, koliko se lahko prepustita vodenju drug drugega. Vsekakor tretman, ki ga ne gre zamuditi:).

Program nadaljujemo v finski in turški savni. Poleg prostega savnanja vaju (tokrat ločeno) čaka posebni tretman v savni, s katerim bosta zagotovo prebudila svojo notranjost in negovala vajino zunanjost. S specifičnimi vajami, stimulacijo akupresurnih točk in različnimi tehnikami dihanja bosta vzpodbudila glavne detoskikacijske procese in tako svojemu telesu pri izločevanju strupov priskočila na pomoč.

Za popolno sprostitev pa vaju nato povabimo tudi na masažo v paru, kjer bosta izbirala med refleksno masažo stopal ter delno masažo telesa, seveda ob zvokih zdravstvene frekvence (frekvenco 528Hz radi imenujejo tudi frekvenca ljubezni, saj ima največji vpliv na predel srčne čakre) ter prijetne aromaterapije.

Dogodek bomo skupaj zaključili s 3-hodno večerjo, ki jo bo za nas pripravila uigrana kuharska ekipa Bohinj ECO Hotela.

Dogodek ZANJ IN ZANJO

Čas: min 7 ur
Vaditelj: Barbara Tavčar, Nika Kožar, Ana Vrhovnik
Kraj: Bohinj ECO Hotel

Wellness dogodek je odlična izbira za vaju, če:

  • se počutita utrujena in izčrpana,
  • se želita obdarovati in drug drugemu podariti nekaj dragocenih trenutkov,
  • želita spoznati kratke rituale, ki jih bosta s pridom lahko uporabljala tudi v domačem okolju,
  • želita, da se decemberski koledar ne zapolni le z obveznimi poslovnimi dogodki in časom, ki ga namenita drugim.

Podrobnosti in rezervacija:

Cena organiziranega dogodka znaša 225,00 EUR/par (a vrednost časa, ki ga bosta namenila drug drugemu, pa neprecenljiva) in vsebuje:

  • 5 ur razvajanja v zasebnem intimnem okolju ekskluzivnega wellnessa v Bohinj ECO Hotelu, kjer imate na voljo bazen, finsko ter turško savno,
  • vodeni program (uvodni sprostitveni ritual, tretman manipulacij v vodi, detox program v savni ter refleksna/klasična masaža telesa z aromaterapijo),
  • vodo, čaj, oreščke, sadje ter
  • 3-hodno večerjo po wellness dogodku.

Na dogodek vaju vabimo v soboto, 14.12.2019 s pričetkom programa ob 14.00 uri. Celoten program se z večerjo zaključi okoli 21.00 ure.

Prijave in rezervacije pošljite preko spodnjega kontaktnega obrazca, lahko pa se oglasite na recepciji našega PBS centra ali nas pokličete na številko 040 390 141, kjer smo vam na voljo za podrobnejše informacije.

Idejni vodja dogodka je master body inštruktorica Barbara Tavčar, od samega začetka pa ji ga pomagata kreirati ter soustvarjati body inštruktorici Ana Vrhovnik ter Nika Kožar. Vse tri vaju vabijo, da se prepustite edinstvenemu programu in druženju.

Dogodek ZANJ IN ZANJO

Čas: min 7 ur
Vaditelj: Barbara Tavčar, Nika Kožar, Ana Vrhovnik
Kraj: Bohinj ECO Hotel

Posebna ugodnost:

V primeru, da bi želela po dogodku in večerji prenočiti, so za vaju v Bohinj ECO Hotelu pripravili posebno ponudbo nočitve. Za doplačilo 100,00 EUR/par vama omogočijo nočitev v dvoposteljni sobi z vključenim zajtrkom. Zaželjene predhodne rezervacije.

PREBERI ŠE:

Razstrupljanje s savnanjem – mit ali resnica (članek)

FB event o dogodku – sledi nam

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja