Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Dogodek Komentarji: 0

Približuje se dan v letu, ki ga zaznamujejo rdeča barva, vrtnice in drobne, male pozornosti. Valentinovo. Praznik je ime dobil po sv. Valentinu, ki naj bi svojemu dekletu pisal verze, kar naj bi zaljubljenci simbolično (skupaj s kakšno vrtnico in sladko pozornostjo) počeli 14.februarja. Naj letošnji praznik zaljubljencev ne bo le v znamenju voščilnic in cvetja – naj tokrat štejejo trenutki.

Ne šteje količina časa, temveč kakovost vsakega doživetega trenutka.

Živiš v času, ko te vse sili v hitrost, preobremenjenost in rušenje ravnovesja med tvojim fizičnim, čustvenim in mentalnim telesom. Zato toliko bolj ceniš tiste redke trenutke, ki jih nameniš izključno sebi. Saj veš – majhen košček tvoje najljubše čokolade te lahko zadovolji bolj, kot cela vreča bonobnov, ki jih ne obožuješ. Podobno je z izkušnjami. Posebni trenutek, dogodek, doživetje te lahko izpolni veliko bolj, kot vse tiste rutinske vsakodnevne obveznosti. Ne šteje količina časa, temveč kakovost vsakega doživetega trenutka. In nenazadnje, kakovost doživetega trenutka bo tvoje življenje zagotovo naredila bolj “sladkega”.

Valentinov wellness dogodek je dogodek, namenjen Tebi

Zagotovo ti je poznana trditev, da ni pomembno kako dolgo živiš, temveč štejejo trenutki, ki jih v življenju ustvariš.
In prav to smo imeli v mislih, ko smo sestavljali praznični program.

V prijetnem in intimnem okolju wellnessa CDP Mijaks, kjer ima prostore tudi naša podružnica v Ljubljani, smo sestavili program, ki bo prebudil vse čute, deloval antistresno, vzpodbudil procese obnove ter ustvaril praznične nepozabne spomine.

Vsebina Valentinovega wellness dogodka

Vse okoli nas je oblika energije s svojo edinstveno vibracijo. Ta se imenuje frekvenca. Resonanca določene frekvence ali njihova kombinacija z delom telesa pomaga pri prehodu iz stanja “bolezni” v stanje “lahkotnosti”. Zato bomo za sam začetek ob poslušanju izbranih frekvenc umirili dih, upočasnili srčni utrip ter zmanjšali svojo mentalno angažiranost ter s pomočjo vseh svojih čutil pozornost usmerili na svoje telo.

S program bomo nadaljevali v finski in turški savni. Poleg prostega savnanja te čaka posebni tretman v savni, s katerim zagotovo prebudiš svojo notranjost. S specifičnimi vajami, stimulacijo akupresurnih točk in različnimi tehnikami dihanja se bodo vzpodbudili detoksikacijski procesi.

Za popolno sprostitev te bomo, ob zvokih zdravstvene frekvence (frekvenco 528Hz radi imenujejo tudi frekvenca ljubezni, saj ima največji vpliv na predel srčne čakre) ter prijetne aromaterapije, povabili na masažo telesa.

Valentinov wellness dogodek

Čas: 3 ure
Vaditelj: Barbara Tavčar, Nika Kožar, Ana Vrhovnik
Kraj: Center dobrega počutja Mijaks Murgle

Wellness dogodek je odlična izbira zate, če:

  • je tvoje telo utrujeno in izčrpano,
  • se želiš obdarovati in si podariti nekaj dragocenih trenutkov,
  • želiš spoznati kratke rituale, ki jih s pridom lahko uporabljaš tudi v domačem okolju.

Podrobnosti in rezervacija:

Cena organiziranega dogodka znaša 84,00 EUR (a vrednost časa, ki ga nameniš sebi, pa neprecenljiva) in vsebuje:

  • približno 4 ure razvajanja v zasebnem intimnem okolju ekskluzivnega wellnessa v Centru dobrega počutja Mijaks Murgle, kjer je na voljo finska, turška in infrardeča savna,
  • vodeni program (uvodni sprostitveni ritual, kratek antistresni vadbeni program, detox program v savni ter zvočna masaža telesa z aromaterapijo)
  • vodo, čaj, oreščke in sadje.

Na dogodek te vabimo v petek, 14.2.2020 s pričetkom programa ob 17.00 uri. Celoten program se zaključi okoli 21.00 ure.

Prijave in rezervacije so možne:

  • preko spodnjega kontaktnega obrazca,
  • na recepiji PBS centra športne odličnosti v Kranju ter Centra dobrega počutja Mijaks Murgle ter
  • na številki 040 390 141, kjer smo vam na voljo tudi za podrobnejše informacije.

Idejni vodja dogodka je master body inštruktorica Barbara Tavčar, od samega začetka pa ji ga pomagata kreirati ter soustvarjati body inštruktorici Ana Vrhovnik ter Nika Kožar. Vse tri te vabijo, da se prepustiš edinstvenemu programu in druženju.

Valentinov wellness dogodek

Čas: min 3 ur
Vaditelj: Barbara Tavčar, Nika Kožar, Ana Vrhovnik
Kraj: Center dobrega počutja Mijaks Murgle

Posebna ugodnost:

PREBERI ŠE:

Razstrupljanje s savnanjem – mit ali resnica (članek)

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja