Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Novica Komentarji: 0

S spletnimi vadbami smo že pričeli, vabimo vas, da se nam pridružite.

Naša prva skrb je vaše dobro počutje. Z znanjem in dolgoletnimi izkušnjami skrbimo za to, da odkrijemo prave vzroke vaših bolečin, pomagamo lajšati različne tegobe mišično-sklepnega sistema, vas pripraviti in skupaj z vami doseči zastavljeni cilj, prevenirati poškodbe in – mogoče v tem času najbolj pomembno – z gibanjem skrbeti tudi za vašo optimalno psihično kondicijo.

Zavedamo se, da je telovaditi v “živo” lažje, a po mnenju vseh vas, ki ste se nam na spletnih vadbah že pridružili, kakovost on-line storitve ostaja visoka. Priključite se nam na skupinskih in individualnlih vadbah ter različnih spletnih programih, ki jih z veseljem in predanostjo pripravljamo za vas.

URNIK SPLETNIH SKUPINSKIH VADB

Ponedeljek:                    15.30 – 16.15 (termin za začetnike) ter 18.00 – 18.45

Torek:                               09.00 – 09.45

Sreda:                               18.00 – 18.45

Četrtek:                            17.00 – 17.45 (termin za začetnike) ter 18.00 – 18.45

Petek:                                17.00 – 17.45

V tem časovnem okvirju nimate možnosti vadbe, pa bi se vseeno želeli priključiti? Sporočite nam vaš željeni izbor na info@bodytehnika.si

URNIK SPLETNIH INDIVIDUALNIH TRENINGOV ni v naprej razpisan. Pišite nam na info@bodytehnika.si in dogovorili se bomo za termin, ki vam ustreza.

OSTALE POMEMBNE INFORMACIJE

Vadba poteka preko SKYPE aplikacije, samo prijavo sporočite na naslov info@bodytehnika.si, kjer sporočite vaše podatke ter izbrani termin. Za lažjo in hitrejšo komunikacijo pripišite tudi mobilno številko, da se v primeru zasedenosti termina lahko dogovorimo za novega.

V primeru, da body tehnike še niste prakticirali vam priporočamo, da si izberete termin za začetnike ali pa prvo individualno vadbo ali posvet. Skupinski treningi trajajo 45 minut, individualni treningi 60 minut.

CENIK:

V primerjavi z rednimi storitvami v dvorani, so spletne storitve približno 20-30% cenejše. Izbirate lahko med naslednjimi kartami:

  • skupinska karta 4 obiski = 33,00 EUR
  • skupinska karta 8 obiskov = 45,00 EUR
  • enkratni individualni obisk = 36,00 EUR
  • enkratni individualni obisk v paru = 27,00 EUR/osebo
  • paket 8 ind. ur = 260,00 EUR
  • paket 8 ind. ur v paru = 197,00 EUR/osebo
  • konzultacije in posveti = 20,00 EUR (do 30 minut)

Tako skupinske kot individualne vadbe vodita vodilna inštruktorja PBS centra.

NAKUP in VELJAVNOST KART

V primeru, da ste obstoječi član našega centra, se je veljavnost vaše izbrane karte zamrznila za čas zaprtja ter začne ponovno veljavti z dnem odprtja, razen v primeru predložitve zdravniškega potrdila (podrobno razloženo v elektronskem sporočilu 13.3.2020 ter skladno z našimi pravili, objavljenimi na spletni strani).

Ob rezervaciji izbranega termina izberete tudi željeni paket, za kar vam izdamo tudi račun. Po prejetju plačila se lahko priključite vadbam. Veljavnost spletnih kart je omejena na 40 dni in ni vezana le na čas karantene. Konvertacija obstoječih kart za spletno karto in obratno ni možna.

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja