Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Novica, Program Komentarji: 0

Nekatere raziskave so dokazale, da prevelika izpostavljenost umetnim stimulansom, kot so umetna svetloba, računalniki, mobiteli in podobno, ter prekomerno preživljanje časa v posvem urabaniziranih okoljih, vodi v utrujenost in izgubo vitalnosti ter zdravja. Da ne omenjamo vpliva stresno preživetih zadnjih mesecev, ko so se po nekaterih že dostopnih podatkih, povečale duševne stiske ljudi, prodaja antidepresivov in podobno.

V primerjavi z zahtevami vsakdanjika, ki vpliva na slabšo osredotočenost in povečano razdražljivost, pa izpostavljenost naravnim virom deluje ravno nasprotno – zmanjšuje obutek stresa, agresijo, povečuje osredotočenost, detoksikacijo, vitalnost.

V luči epidemije in tudi vzpodbujanje kakovostnega gibanja na prostem vabimo, da se nam pridružiš pri programih, ki bodo do konca poletja potekali na prostem. Naj izpostavimo le nekaj glavnih razlogov za gibanje na prostem: z rekreacijo na prostem izboljšaš razpoloženje, pozornost in usmerjenost, ohranjaš stalno telesno težo, povečaš energijo, izboljšaš raven vitamina D in še bi lahko naštevali.

Izberi aktivnost, ki te bo glede na svoje cilje, zmožnosti in želje, čim hitreje pripeljala do željenega in rezerviraj svoje mesto ZDAJ!

IMUNO BOOST treningi

Po težkih življenjskih izkušnjah je najbolj pomembno telesu dati nežno a globoko stimulirajočo vzpodbudo za nov začetek. V ospredje pri programu postavljamo vzpostavitev ravnovesja v delovanju naših energijskih in žleznih centrov. Program je nizke do srednje intenzivnosti, zato bo odlična izbira, če je v zadnjem času tvoje telo utrujeno in izčrpano, pa tudi v primeru, da fizična aktivnost v zadnjem času ni bila redno na tvojem urniku.

Termin: ponedeljek 18.30 | čas: 45-55 minut | lokacija: Brdo | cena mesečne karte: 39,00 EUR/4 obiski, 57,00 EUR/8 obiskov*

Prijava: info@body tehnika.si ali preko spletnega obrazca:

IMUNO BOOST skupinski pristop

Čas: 60 min
Vaditelj: Barbara Tavčar, master body inštruktor
Kraj: PBS Center Kranj

FIT V NARAVI
Tovrstni treningi so na našem poletnem urniku že stalnica. Raznovrstni trenigi, pri katerih upoštevamo vse zakonitosti zdravja in izkoriščamo tisto, kar nam ponuja okolica, v kateri se nahajamo. Vsekakor trening za tiste, ki si želite raznovrstnosti in izboljšanja fizičnih sposobnosti.
Termin: ponedeljek 17.30, sreda 18.30 | čas: 45-55 minut | lokacija: Brdo | cena mesečne karte: 39,00 EUR/4 obiski, 57,00 EUR/8 obiskov*
Prijava na info@bodytehnika.si ali preko spletnega obrazca.

FIT V NARAVI skupinski pristop

Čas: 60 min
Vaditelj: Barbara Tavčar, master body inštruktor
Kraj: PBS Center Kranj

*možnost kombinirane vključitve

BODY@RUN tekaški treningi

Preberi si celoten opis programa tekaških treningov ter razpisane termine TUKAJ.

_____________________________

POMEMBNO

Pri izvajanju vseh programov na prostem, je za večjo varnost in preprečevanje širjenja bolezni, potrebno upoštevati priporočila:

  • na vadbo pridite zdravi in brez znakov okužbe in simptomov, povezanih s koronavirusom
  • obstaja možnost, da vam bomo pred vadbo za vaš in naš boljši občutek, izmerili telesno temperaturo
  • pri vadbi upoštevajte priporočeno varnostno razdaljo in se izogibajte kontaktom
  • na vadbo obvezno prinesite svojo brisačo in svojo stekleničko z vodo
  • v primeru, da bomo na vadbi uporabili rekvizite in pripomočke, jih bo zagotovil PBS center ter jih pred in po uporabi ustrezno razkužil

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja