Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Uncategorized Komentarji: 0

Celotno tvoje življenje prestavlja niz dogodkov na katere reagiraš različno in s tem kreiraš svojo pot. Največje zadovoljstvo vsekakor prestavljajo dogodki, ko lahko pomagaš soljudem v stiski. Da boš na takšne situacije bolje pripravljen te vabimo, da se ta četrtek (26.10.2017 ob 18:30 uri) udeležiš brezplačnega četrtkovega Body Clubbinga, ki je namenjen vsem aktivnim članom našega centra.

»Znanje kot celota podatkov, ki si jih lahko kdo vtisne v zavest z učenjem, je lahko naše največje bogastvo. Znanje, ki omogoči pravilno pomoč človeku v stiski ali celo reši življenje, pa je neprecenljivo!«

V Sloveniji vsak dan srčni zastoj doživi med 3-5 oseb. Srčni zastoj se največkrat zgodi pred očividci, ponavadi pred svojci v domačem okolju. Preživetje bolnika v srčnem zastoju je zelo pomembno od takojšnega ukrepanja in pravilnega izvajanja temeljnih postopkov oživljanja in uporabo avtomatskega defibrilatorja (AED).

Kaj se boš naučil na tokratnem srečanju:

  • obnovil znanje o prvi pomoči,
  • kako pristopiš k poškodovancu/nenadno obolelemu,
  • praktično boš lahko poizkusil izvajanje temeljnih postopkov oživljanja in uporabo AED.

Delavnico bo vodila Ana Vrhovnik, inštuktorica v PBS – Center športne Odličnosti. Ana je študentka zdravstvene nege, opravljen ima izpit iz prve pomoči za bolničarje in ima izkušnje z vodenjem delavnic prve pomoči za otroke in odrasle preko organizacije Rdečega križa.

Za prijavo na dogodek pošlji elektronsko spročilo na info@bodytehnika.si ali pokliči na telefonsko številko 040 784 131 (Barbara).

Se vidimo v četrtek!

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja