Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Delavnica, Dogodek, Seminar Komentarji: 0

Vabimo te, da (ponovno) doživiš avanturo osebne spremembe. Body Healing Story je metoda, ki združuje zdravstveno frekvenco, kretnjo in misli, z namenom vrnitve telesa v naravno ravnovesje. Na ta način vzpodbudiš lastno telesno inteligenco. Telo in um namreč točno vesta, kdaj smo pripravljeni na spremembo percepcije in na kakšen način se bo zgodila, kdaj smo pripravljeni na ozdravitev in prehod na višji nivo zavesti.

Mi smo vibracija. Ti si vibracija. Slednja se menja glede na tvoje misli, čusva, dih in kretnjo. Lahko si jo zamisliš kot da vse v tebi utripa, se polni, širi, oža in prazni. To je odraz tvojega življenja ter medstrukturalne komunikacije fizičnega, psihičnega, čustvenega in duhovnega telesa. Tako vsi skupaj delujemo kot celota. Vibracija je pokazatelj tvoje pretočnosti in zdravja. Ko to razumeš in se naučiš “pretočnega” gibanja, lahko s takšnim gibanjem tudi samostojno ozavestiš in odpraviš različne blokade na vseh nivojih. Body Healing Story (BHS) pomaga pri čiščenju in kreiranju te nove vibracije. Pomaga razviti močno pulsatorno povezanost in pretočnost med tvojim umom in srcem.

BHS združuje glasbo, dih, vizualizacijo ter dotik

Metodo je, s pomočjo močne vizije, razvila magistra kineziologije in inovatorica body tehnike Ana-Marija Jagodić Rukavina. Združila je glasbo (rdeča nit glasbe je zdravstvena frekvenca 528 HZ), dih, vizualizacijo in dotik. Glasba in kretnja pripomoreta k odkrivanju izvora lastne moči, kretnje v BHSu sledijo evolutivnemu razvoju človeka in sicer od njegovega začetka življenja, ki se začne s prednatalnim obdobjem. V našem tkivu je zapisana resnica naše biti, s pomočjo BHS metode pa se učinkovito približamo svojemu jedru, svojemu JAZu. Dominantnost uma nad telesom je poznana večini, prav negiranje, zadrževanje in potiskanje emocionalne energije pa je eden od glavnih vzrokov raka in drugih bolezni.

Frekvenca 528Hz predstavlja sredino Solfeggio lestvice in je dokazano zdravilna. Vezana je na četrto, srčno čakro, prav tako stimulira vodo, ki se nahaja okoli DNK spirale naših celic in jim omogoča čim večjo absorbcijo UV svetlobe. Svetloba je življenje, življneje na celičnem nivoju pa dihanjein vitalnost. Kretnje, ki so del BHSa so pospremljene s specifičnim dihanjem, kar deluje na uravnovešanje hormonalnih žlez. Na BHSu se dogaja resonanca naše višje inteligence z fizičnim telesom. Vstopamo v ravnovesje, s katerim izboljšamo svoje zdravje in radost življenja. Rezultat je brezpogojna ljubezen, najmočnejša sila univerzuma.

Komu je BHS seminar namenjen?

BHS seminar je namenjen Tebi da:

  • odkriješ in spoznaš svoje potenciale
  • pričenjaš razumeti bistvo svojih ravnanj
  • vplivaš na uravnovešenje hormonalnih žlez
  • izbošljaš svoje zdravje
  • se odpreš brezpogojni ljubezni – najmočnejši sili univerzuma

Kdaj ter kako bo seminar potekal

  • Z BHS potovanjem pričnemo v četrtek 9.11.2017 ob 17.30 do 19.30 ter nadaljujemo v petek 10.11.2017 od 17.30 do 20.30 ure.
  • Cena BHS seminarja znaša 52,00 eur, njegova vrednost pa je neprecenljiva.

Seminar se bo odvijal v prostorih PBS centra športne odličnosti.

  • Dodatno BHS srečanje pa je organizirano v petek 17.11.2017 s pričetkom ob 18.00 uri in sicer v ECO hotelu Park Bohinj. V prijetnem in intimnem okolju vip wellnessa bomo še bolj poglobljeno doživeli svoje potovanje in občutili, kako vibracije na nas delujejo medtem, ko smo mi v vodi. Doplačilo za dodatno srečanje znaša 43,00 eur
  • Seminar vodi Barbara Tavčar, prijave do zapolnitve mest

Naj bo telo tvoj učitelj

Tekom seminarja se naučiš opazovati in prepoznavati vse  štiri elemente – snovi, ki so del nas in iz katerih je vse ustvarjeno. To so voda, zemlja, zrak in eter. Potrebno jih je razumeti in spoštovati, da bi razumeli svoje življenje in svojo lastno misijo, svoje poslanstvo.

Ozavestili bomo lastno energijo prejemanja in dajanja. Koliko in na kakšne načine prejemaš? Koliko in s kakšno intenzivnostjo daješ? Zlahka zapademo v neravnovesje in takrat nastopi stanje krize. Takrat trošiš tako vitalno, kot tudi esencialno energijo. Ko prejemanje in dajanje čim bolj uravnovesiš ter v življenjskih situacijah in izzivih iščeš razumevanje in spoj, potem zavibriraš na višjih frekvencah. Nevrološko je naše telo zgrajeno tako, da sledi kretnji. Dovoli ji, da je telo tvoj učitelj.

Vabljen. Vabljena.

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja