Avtor: Tina Pintar Kategorije: Delavnica, Program, Seminar Komentarji: 0

22.-26.8.2018 Jelsa, otok Hvar

Uravnovesi svoje telo, zdravje in energijo preko prizemljitve in z vajami združitve z naravo. Koherencija (sozvočje) uma in srca, tvojih čustev, namer, misli in dejanj dobijo isto smer in moč.

Ta 5 dnevni retreat lahko na kratko opišemo kot potovanje proti lastnemu srcu, najmočnejšemu elektromagnetnemu organu, ki ga imaš. Zato je zelo pomembno da  ga poslušaš, spoštuješ in ščitiš pred negativnimi vibracijami.

Ob prijavi, poleg izobraževanj in glasbe za samostojno delo doma, dobiš tudi kratek individualni prikaz svojega vibracijskega stanja ter matrico zdravja in potenciala, ki ti je bil dan ob rojstvu.

Zakaj se udeležiti BODY HEALING RETREATA?

  • Minimalno 30 vodenih ur ob zvokih 528Hz – znanstveno dokazano zdravilni frekvenci, ki se po celem svetu koristi v terapevtske namene.
  • V posebnem okolju se povežeš z vsemi naravnimi elementi (zemlje, kamenja, peska, drevesa, vode, vetra, sonca in lune) in razširiš svojo zavest in tako dosežeš boljše razumevanje svojih življenjskih odločitev in navad. Razumeti bolje sebe pomeni živeti boljšo različico sebe.
  • Med igranjem na lovetuner, inštrument čistega C tona, se učiš biti ljubezen, dajati in prejemati ljubezen, odbijati negativno energijo in jo pretvoriti v pozitivno. Vsi lahko proizvajamo ljubezen.
  • V kolikor želiš živeti svoje potenciale in prekiniti zdravstvene težave, s katerimi se spopadaš že leta in leta, moraš začeti pri vzroku težav. A vzrok se prepozna v tvoji energiji, mislih in dejanjih. Prevzemi odgovornost in ozavesti, da je vse v tvojih rokah.

BHS retreat vodi kreatorica Body tehnike, magistra Ana Marija Jagodić Rukavina in zvočna terapevtka Petra Crnetić. V vaši družbi pa bo tudi master body instruktorica Barbara Tavčar.

Prijave:

  • koordinatorka, Atja Begonja: atja@pbs.com.hr
  • pred prijavo kontaktiraj nas na naslov info@bodytehnika.si, da ti lahko prepošljemo ves dodatni material, ki je potreben za izračun zdravstvene matrice in tvoje osebne vibracijske kode.

Cena:

  • Cena za 5 dnevni retreat (namestitev ni vključena) znaša 2900 HRK (406,70€), za prijave in plačila do 1.7.2018 znaša cena 2200 HRK (308,60€)

Vzemi zdravje in svoje življenje v svoje roke. Mi se veselimo tvoje družbe.

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja