Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Novica Komentarji: 0

Glede na ukrepe vlade RS, ki smo jih bili primorani vpeljati, že drugi mesec vadbe v dvorani niso mogoče. Kot ti je znano, smo vse vadbe preselili na splet. Mogoče si med tistimi, ki so se s takim načinom vadbe srečali prvič, mogoče je to tvoja stalnica, lahko pa da o tem intenzivno razmišljaš in ne veš ali je tovrsten način učinkovit ali ne. No, če si med temi zadnjimi, ti lahko namignemo, da so naši vadeči na spletu mnenja, da je vadba (z izjemo, da pogrešajo osebni stik ter fizično asistenco) enako učinkovita in v nekaterih primerih njim celo ljubša, saj jim vzame manj časa in priprav. Takole svojo on-line izkušnjo opisuje Alenka: »Že od marca letos v PBS centru treniram na daljavo. Sprva je bil to edini način, da kljub karanteni nadaljujem z rednimi vadbami. Ko so se omejevalni ukrepi začeli sproščati, sem se z vadbo doma počutila bolj varno, kot bi se v centru. Sčasoma pa so v prid tej odločitvi pretehtale še vse druge prednosti, katerim prej nisem pripisovala toliko pomena. Na primer to, da ob svojem prenatrpanem urniku rabim manj kot pet minut, da se preoblečem in pripravim, in to, da po fizično napornem treningu lahko izključim kamero in se še malo v miru sprostim. In čisto iskreno, včasih se enostavno ne počutim za med ljudi.
Po več kot pol leta vadbe na daljavo sem zato prepričana, da bom, če bo le mogoče, s tem nadaljevala tudi potem, ko se življenje spet normalizira. Tudi zato, ker ne vidim bistvene razlike v sami kakovosti treninga. Res da doma nimam toliko različnih rekvizitov, kot v centru, kar pa nič kaj dosti ne vpliva na raznolikost vaj. Inštruktor Žiga namreč enako pozorno spremlja in načrtuje vsak trening, tako da sami rekviziti res niso pomembni, še sploh, ko gre za individualno vadbo.« 

Ali obstaja optimalen način vadbe je vedno akutalno vprašanje. Mi smo mnenja, da univerzalna vaja ne obstaja. Zagotovo pa je pomembno, da z vajo oziroma vadbo vzpodbujaš naravno gibanje telesa, izboljšaš cirkulacijo ter limfni pretok, razbremeniš sklepni sistem tam, kjer je to potrebno ter okrepiš mišičnega toliko, da bo tvoje telo delovalo bolj ekonomično.

BLACK FRIDAY ponudba ON-LINE treningov 

V PBS centru se z inštruktorsko ekipo trudimo, da razumete delovanje telesa in pri tem je načrtovano in usmerjeno gibanje naše največje orodje. Ni toliko pomemben prostor, v katerem vadiš (doma ali v dvorani), fizična prisotnost inštruktorja (ali je ob tebi ali te opazuje in vodi preko spleta) – pomembna je tvoja želja po rasti, cilj, ki ga želiš doseči in motiviranost, da slednjega dosežeš v optimalnem času. Ter seveda strokoven celosten pristop, s katerim upoštevamo tvoje fizične sposobnosti ter psihično in emotivno počutje. Da to drži, si preberi Polonino izkušnjo: “Sprva nisem bila navdušena nad spletno vadbo. Imela sem ogromno pomislekov – internetna povezava, prostor v katerem vadim, bom znala vključiti kamero in mikrofon,… ne da se mi, to ni zame,… Na prvo vadbo sem se priključila z mešanimi občutki, ki pa so se, (kljub temu, da sem tja pa sem ušla Barbari iz vidnega polja) kmalu razblinili. K Barbari že vrsto red hodim na hormonsko body tehniko in skupaj sva rešili marsikateri izziv. Vadba preko zooma me je med drugim naučila tudi POSLUŠATI, misli mi končno ne uhajajo med ostale obveznosti, bolj sem skoncentrirana na izvedbo in navodila. Priznam, da nobena napaka pri izvedbi Barbari ne uide in jo hitro popravi. No, izkušnja preko zooma pa se je izkazala za odlično še zaradi enega razloga – med zaprtjem sem namreč imela tudi izkušnjo z covid okužbo. Po pogovoru z Barbaro sva se odločili nadaljevati z vadbo, zelo prilagajono in usmerjeno v izboljšanje simptomatike. Že po prvi uri je bilo počutje boljše, utrujenost manjša in moči več. Za to izkušnjo sem zelo hvaležna, saj sem prepričana, da je bila tudi doza strahu, zaradi Barbare in celotne njene ekipe precej manjša. Vsekakor priporočam vsem. Če se hoče, se zmore.” 

BLACK FRIDAY PONUDBA - ODDAJ PRIJAVO

Čas: do 60 minut
Vaditelj: inštruktorji PBS
Kraj: on-line

KAJ SMO PRIPRAVILI ZATE

Rdečo nit 🖤BLACK FRIDAY🖤 akcije na kratko lahko opišemo z besedami “MANJ JE VEČ”. 

Pripravili smo ti cenovno ugodne pakete vadb, v katere smo “zapakirali” veliko več obiskov. Odloči se za sebi najbljubšega:

  1. SEMIINDIVIDUALNI PRISTOP (skupina z max 4 vadečimi ter individualnim pristopom, trajanje 60 minut): neomejeno obiskov v decembru za 99,00 EUR
  2. SKUPINSKI PRISTOP (45 minutne vadbene enote): neomejeno obiskov v decembru za 55,00 EUR
  3. INDIVIDUALNI PRISTOP: ugodnemu paketu 8 obiskov za 240,00 EUR bomo prišteli še brezplačni 15-minutni aktivni odmor, ki se vsak dan izvaja na spletu ob 11.15 uri, prejmeš pa tudi dostop do posnetkov za tiste primere, ko se ne moreš direktno priključiti vadbi.

Vse, kar moraš storiti je, da izpolniš spodnjo prijavnico, ne pozabiš na telefonski kontakt in v opombe napišeš, kateri program te zanima. Nato pa počakaš na klic naše prijazne Tine, s katero se dogovoriš za prvi termin.

Pomembne informacije, ki ti mogoče olajšajo sam izbor in prijavo:

  • v primeru, da si že med našimi aktivnimi vadečimi in želiš izkoristiti BLACK FRIDAY akcijo, ti veljavnost obstoječe karte za mesec december ustrezno podaljšamo
  • akcija velja za vse prijave od četrtka 26.11.2020 do vključno 30.11.2020, plačilo karte pa mora biti izvedeno najkasneje v torek 1.12.2020
  • z nakupom semiindividulne ter skupinske BLACK FRIDAY karte, se lahko vadbi v dogovorjenem terminu priključiš vsak dan (za termin se lahko dogovarjaš sproti ali jih rezerviraš za ves mesec)
  • z nakupom individualne karte moraš v mesecu decembru pokoristiti vseh 8 obiskov, nepokoriščeni obiski se ne prenašajo v mesec januar.

BLACK FRIDAY PONUDBA - ODDAJ PRIJAVO

Čas: do 60 minut
Vaditelj: inštruktorji PBS
Kraj: on-line

Za vse ostale informacije smo ti na voljo.
Se vidimo ON-LINE.

 

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja