Avtor: Bodytehnika Kategorije: Delavnica Komentarji: 0

Glasba in kretnja, ki zdravita

Zavestno gibanje telesa nas lahko privede v ravnovesje s celotnim univerzumom, iz istega razloga nas tudi zdravi. Svoje potenciale lahko izrazimo in doživimo, ko združimo kretnjo s glasbo zdravstene frekvence. Spoj glasbe, kretnje in pozitivnih afirmacij v našem telesu vzpodbudi njegovo naravno inteligenco in nas pripelje v harmonijo. Na ta način se zgodi tudi sprememba percepcije in odpiranje višjim nivojem zavesti.
Tudi pri zarodku se prva zavest o sebi in prostoru okoli sebe gradi preko kretnje. “Zaspane”, zablokirane in zakrčene dele telesa, lahko “odklenemo” in stimuliramo s pomočjo specifičnih gibalnih vzorcev naših razvojnih faz. Te kretnje predstavljajo osnovo zdravega (fizičnega, psihičnega, mentalnega in duhovnega) življenja, saj v vsaki od te kretnje leži energijjska pomoč specifičnim žlezam hormonalnega sistema, brez katerega ni pravilnega duhovnega razvoja. Koren težav in bolezni leži v celičnem (ne)funkcioniranju, zato je posebno pozornost potrebno nameniti veri v svoje telo. Tako kot verujete v vse naravne procese okoli vas zato, ker jih tudi vidite in opazujete, sta potrebni vera in zaupanje v vaše lastno telo.

Body Healing Story je potovanje, ki vas bo popeljalo bližje spoznanju, kdo v resnici ste in kakšni so vaši potenciali. V metodi, ki je nastala s pomočjo močne vizije magistre kineziologije in inovatorice body tehnike Ane-Marije Jagodić Rukavina, so združeni zdravstvena frekvenca, kretnja in pulsatorno dihanje, več o sami metodi pa si lahko preberete na prioženem linku (link na program)

Cena intenzivnega BHS vikenda: 88,00 EUR
Trajanje:
+ PETEK 19.5.2017 ob 19.00 uri – predstavitev BHS programa v teoriji (za udeležence BHS vikenda brezplačno, sicer 25,00 EUR)
+ SOBOTA 20.5.2017 ob 15.00 do 20.00 ure
+ NEDELJA 21.5.2017 od 9.30 do 12.30 ure
Vodi: Barbara Tavčar
Prijava: Kliknite na spodnji gumb za prijavo

BHS Healing Story - Intenzivni vikend

Vaditelj: Barbara Tavčar
Kraj: PBS Center
Pričetek: 19.5.2017 ob 19.00 uri

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja