Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Delavnica, Seminar Komentarji: 0

Želiš svoje telo doživljati drugače, povečati vitalnost, izboljšati zdravje, si želiš stopiti odvečne kilograme in oblikovati svoje telo ….? Za to so potrebne spremembe na več nivojih tvojega organizma. Prepričani smo, da se tega zavedaš, a ti pogosto za prakso zmanjka časa ali/in volje ter idej kje sploh začeti.

Zate smo oblikovali 5- tedenski program, s pomočjo katerega bo tvoja drža bolj samozavestna, počutje boljše, vsa sporočila telesa jasno razumljena, končno pa bodo postavljeni tudi temelji, da po programu pričneš s konkretnim oblikovanjem tvojega telesa in zgubljanjem odvečnih kilogramov.

Pogosto ob nezadovoljstvu posežeš po prvi dieti, hitrih detoksih in top treh vajah, ki ti obljubljajo čvrsto zadnjico ter ploski trebuh. Vsekakor to ni prava pot, v kolikor si želiš dolgotrajne spremembe. Vedno, ko se spopadaš s prekomerno telesno težo in pomanjkanjem energije, je pomembno, da se zaveš, da se tvoje počutje odraža tudi na celičnem nivoju. Od vsega nezadovoljstva, stresnega vsakdana, obilice obveznosti, neprimernega prehranjevanja, premalo spanja, preintenzivnega ali napačnega gibanja, je tvoje telo precej utrujeno. Vsi našteti “simptomi” pa imajo skupni imenovalec – toksičnost. 

Svoje telo pripravi na globoke spremembe

Trenutni izgled, počutje, telesna drža,…so le odraz tvoje notranjosti, stanja hormonalnega sistema, ki prvi komunicira s tvojim energijskim telesom. Iz tega razloga je tvoj doseženi rezultat kratkotrajen, saj se ves čas ubadaš s posledico in ne vzrokom. V telesu ves čas potekajo različni procesi – eni tvoje telo utrujajo, izčrpavajo (a so tudi potrebni, da lahko vse obveznosti opraviš), drugi tvoj organizem obnavljajo. In prav slednji so pomembni in ključnega pomena za naš 5-tedenski program.

Vabimo te, da se nam pridružiš in v 5-tednih:

 • pospešiš metabolizem in zmanjšaš utrujenost
 • osvojiš nove prahranjevalne navade in spoznaš vitalne potenciale vseh organskih sistemov
 • v telesu vzpodbudiš procese globoke celične obnove in detoksikacije
 • zmanjšaš napihnjenost, izboljšaš prebavo in osvojiš boljše spalne navade
 • telo pripraviš na intenzivnejše oblikovanje tvoje postave in hujšanje
 • z navdušenjem zjutraj pogledaš v ogledalo 🙂

Uspeha ne meri le s številkami na tehtnici, ampak se usmeri v dolgoročni rezultat in bolj zadovoljni vsakdan.

Kaj program vsebuje: 

 • Uvodno delavnico v trajanju 2 ur (torek, 13.11.2018, pričetek 18.30 uri), kjer se bomo dotaknili celotnega prehranskega načrta, vadbe ter razložili, kako tvoje telo ta trenutek deluje in na kakšen način bomo dosegli željeni cilj. Prav tako bomo opravili določene teste, s katerimi celotnih 5 tednov spremljaš in meriš svoj napredek
 • 4 skupinske treninge body tehnike (torki ob 17.30 uri – v primeru večjega števila prijav, bomo razpisali dodaten termin), kjer bomo s pomočjo body tehnike in njene kombinacije z zvokom, pospešili obnovitvene procese
 • 2 individualna treninga body tehnike (termini po dogovoru), kjer bomo pod drobnogled vzeli tvojo telesno držo, njeno korekcijo ter program usmerili tudi v individualno problematiko
 • 2 terapiji Bownove terapije za pospešitev limfatičnega sistema (termini po dogovoru)
 • 1 masažo telesa z zvočno terapijo

Podrobnejše informacije – kaj moraš še vedeti

 • S programom pričnemo v torek,13.11.2018 ob 17.30 uri (delavnica) ter nadaljujemo naslednjh 5 tednov (zadnji načrtovan trening je v torek, 13.12.2018)
 • V 5 tednih si moraš vzeti čas za 2 individualna treninga, 4 skupinske treninge ter dve Bownovi terapiji
 • V program bo vključenih maksimalno 8 oseb.
 • Cena programa, ki bo na naraven in neinvaziven način razstrupil tvoje telo, vzpostavil nove zdrave navade, zmanjšal tvojo utrujenost, povečal vitalnost ter poskrbel za pravilnejše gibanje, je 255,00€ (redna cena vseh vključenih storitev znaša 318,00 eur, vrednost pa je neprecenljiva).
 • Prijave trajajo do zapolnitve mest.

Klik do spodnje prijavnice te popelje do realizacije prijave, za kakršnekoli dodatne informacije pa smo ti na voljo na e-naslovu info@bodytehnika.si ali mobilni številki 040 390 141 (Rebeka).

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja