Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Delavnica, Dogodek, Program Komentarji: 0

Želiš svoje telo doživljati drugače, povečati vitalnost, izboljšati zdravje, si želiš stopiti odvečne kilograme in oblikovati svoje telo ….? Za to so potrebne spremembe na več nivojih tvojega organizma. Prepričani smo, da se tega zavedaš, a ti pogosto za prakso zmanjka časa ali/in volje ter idej kje sploh začeti.

Zate smo oblikovali 5- tedenski program, s pomočjo katerega bo tvoja drža bolj samozavestna, počutje boljše, vsa sporočila telesa jasno razumljena, končno pa bodo postavljeni tudi temelji, da po programu pričneš s konkretnim oblikovanjem tvojega telesa in zgubljanjem odvečnih kilogramov.

Pogosto ob nezadovoljstvu posežeš po prvi dieti, hitrih detoksih in top treh vajah, ki ti obljubljajo čvrsto zadnjico ter ploski trebuh. Vsekakor to ni prava pot, v kolikor si želiš dolgotrajne spremembe. Vedno, ko se spopadaš s prekomerno telesno težo in pomanjkanjem energije, je pomembno, da se zaveš, da se tvoje počutje odraža tudi na celičnem nivoju. Od vsega nezadovoljstva, stresnega vsakdana, obilice obveznosti, neprimernega prehranjevanja, premalo spanja, preintenzivnega ali napačnega gibanja, je tvoje telo precej utrujeno. Vsi našteti “simptomi” pa imajo skupni imenovalec – toksičnost. 

5-tedenski program za nove zdrave navade

Čas: 90 min
Vaditelj: Barbara Tavčar, master body inštruktor
Kraj: PBS Center Kranj

Svoje telo pripravi na globoke spremembe

Trenutni izgled, počutje, telesna drža,…so le odraz tvoje notranjosti, stanja hormonalnega sistema, ki prvi komunicira s tvojim energijskim telesom. Iz tega razloga je tvoj doseženi rezultat kratkotrajen, saj se ves čas ubadaš s posledico in ne vzrokom. V telesu konstantno potekajo različni procesi – eni tvoje telo utrujajo, izčrpavajo (a so tudi potrebni, da lahko vse obveznosti opraviš), drugi tvoj organizem obnavljajo. In prav slednji so pomembni in ključnega pomena za naš 5-tedenski program.

Vabimo te, da se nam pridružiš in v 5-tednih:

 • pospešiš metabolizem in zmanjšaš utrujenost
 • osvojiš nove prahranjevalne navade in spoznaš vitalne potenciale vseh organskih sistemov
 • v telesu vzpodbudiš procese globoke celične obnove in detoksikacije
 • zmanjšaš napihnjenost, izboljšaš prebavo in osvojiš boljše spalne navade
 • telo pripraviš na intenzivnejše oblikovanje tvoje postave in hujšanje
 • z navdušenjem zjutraj pogledaš v ogledalo 🙂

Uspeha ne meri le s številkami na tehtnici, ampak se usmeri v dolgoročni rezultat in bolj zadovoljni vsakdan.

Kaj program vsebuje: 

 • Uvodno delavnico v trajanju 2 ur (ponedeljek, 14.1.2019, pričetek 17.00 uri), kjer se bomo dotaknili celotnega prehranskega načrta, vadbe ter razložili, kako tvoje telo ta trenutek deluje in na kakšen način bomo dosegli željeni cilj. Prav tako bomo opravili določene teste, s katerimi celotnih 5 tednov spremljaš in meriš svoj napredek
 • 4 skupinske treninge body tehnike (predvidoma sreda 17.00 – v primeru večjega števila prijav, bomo razpisali dodaten termin), kjer bomo s pomočjo body tehnike in njene kombinacije z zvokom, pospešili obnovitvene procese
 • 2 individualna treninga body tehnike (termini po dogovoru med 6.30 in 22.00 uro), kjer bomo pod drobnogled vzeli tvojo telesno držo, njeno korekcijo ter program usmerili tudi v individualno problematiko
 • 2 terapiji Bownove terapije za pospešitev limfatičnega sistema (termini po dogovoru)
 • 1 masažo telesa z zvočno terapijo

Mnenje Andreje, ene izmed udeleženk minulega programa:

“Zasluži si oceno – odlično 5. Kar mi je bilo najbolj všeč je postopnost odvzemanja “strupov” in dodajanja zdravih in pozitivnih sprememb v naša jutra. Po navadi pri raznih programih nisem tako zelo pridna pri upoštevanju navodil, tokrat je šlo pa kot namazano. Predvsem mi je bilo všeč postopno odvzemanje “strupov”, ker lahko počasi zamenjaš svoje grehe za ne-grešne oz. organizmu podporne substance. Tako nisem imela težav pri uvajanju sprememb. Zelo enostavno sem se odpovedala sladkim stvarem – vedno vem, da mi škodujejo ampak “samo enemu” vedno sledi(jo) tudi drugi. Našla sem super hranila in se že sedaj brez muke znebila 4 kg. Skratka – takole življenje bom nadaljevala z rahlimi izleti v “prepovedan-land”. Včasih pač nočeš drugim komplicirat dogodka. Ampak, ko se zaveš, da lahko napako v naslednjih dneh popraviš, sploh ni več frke, ane! Skratka – hvala tebi Barbara, ker si vztrajala, da se odločim in hvala meni, da sem končno poslušala sebe in ne denarnice. Komaj čakam nadaljevanje!”

Podrobnejše informacije – kaj moraš še vedeti

 • S programom pričnemo v ponedeljek,14.1.2019 ob 17.00 uri (delavnica) ter nadaljujemo naslednjh 5 tednov (zadnji načrtovan trening je v sredo, 30.01.2019)
 • V 5 tednih si moraš vzeti čas za 2 individualna treninga, 4 skupinske treninge ter dve Bownovi terapiji in masažo.
 • V program bo vključenih maksimalno 8 oseb, po programu pa te povabimo na 3-mesečno (neobvezno) nadaljevanje s ciljem dodatne korekcije in izgube telesne teže.
 • Cena programa, ki bo na naraven in neinvaziven način razstrupil tvoje telo, vzpostavil nove zdrave navade, zmanjšal tvojo utrujenost, povečal vitalnost ter poskrbel za pravilnejše gibanje, je 255,00€ (redna cena vseh vključenih storitev znaša 318,00 eur, vrednost pa je neprecenljiva).
 • Prijave trajajo do zapolnitve mest.

Klik do spodnje prijavnice te popelje do realizacije prijave, za kakršnekoli dodatne informacije pa smo ti na voljo na e-naslovu info@bodytehnika.si ali mobilni številki 040 390 141 (Rebeka).

5-tedenski program za nove zdrave navade

Čas: 90 min
Vaditelj: Barbara Tavčar, master body inštruktor
Kraj: PBS Center Kranj

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja